PRAKTIČNI PROIZVODI ZA KUĆU: Olakšajte svakodnevnicu i pronađite sve na jednom mestu!
Promo, Foto: RossHelen editorial / Alamy / Alamy / Profimedia

promo

PRAKTIČNI PROIZVODI ZA KUĆU: Olakšajte svakodnevnicu i pronađite sve na jednom mestu!

Izdvojili smo najtraženije i najpopularnije proizvode, i ako već niste, vreme je da ih nabavite

Objavljeno:

U vašem domu želite da sve bude lepo organizovano, čisto i sređeno. Obožavate praktične stvari koje vam mogu pomoći u svakodnevnim obavezama po kući. Izdvojili smo najtraženije i najpopularnije proizvode, i ako već niste, vreme je da ih nabavite.

Filter tuš sa kuglicama od aktivnog uglja, zeolitom i srebrnim nitima, prečišćava vodu od teških metala, otrova, hlora i pesticida. Deluje anti bakterijski, uklanja kamenac i neprijatne mirise, dajući vodi izuzetnu čistinu i mekoću. Laserski bušeno sito, daje izuzetno jak mlaz vode čak i sa veoma slabim pritiskom, što znatno umanjuje potrošnju vode, a poboljšava skidanje prljavštine.

Promo
foto: Promo

OVDE ga možete poručiti po ceni od 990 rsd ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana od 9 do 17 časova.

Revolucionarni uređaj za čišćenje koji će vas osloboditi napornog pranja površina - Mini mop! To je inovativni proizvod koji kombinuje praktičnost, efikasnost i kompaktnost kako bi vam pružio brzo i jednostavno rešenje za uklanjanje nečistoća s različitih površina.

Promo
foto: Promo

Ovaj izuzetan uređaj ima oprugu koja se povuče, čime se stvara pritisak koji izvuce i iscedi vodu. uklanja prljavštinu bez potrebe za pranjem. Bez obzira da li se radi o stolovima, podovima, kuhinjskim površinama ili nameštaju, Mini Mop je dizajniran da efikasno uklanja nečistoće, masnoće i mrlje.

Poručite ga OVDE po ceni od 1.090 rsd ili pozovite 011/4420-502.

Još jedan proizvod koji ćete sigurno obožavati jeste brzosušeća prostirka za kupatilo.

Ova magicna brzosušeća prostirka za kupatilo pruža udobost vašim stopalima! Zbog višeslojnog dizajna ćete se osećati kao da hodate po oblacima! Neka vam tuširanje ne bude zamorno i neka vam predstavlja užitak!

Promo
foto: Promo

Ova prostirka može da vam stoji ispred kade, tuš kabine ili lavaboa. Sastoji se iz četiri sloja apsolutno bezbednog materijala: upijajući i prozračni sloj somota, memorijske pene, neklizajući đon od prirodne gume, bez zadržavanja vode. Otporna je na habanje, mekana i laka za održavanje. Možete je oprati i u mašini sa deterdžentom, ili samo očistiti četkom ili sunđerom, a boja ne bledi. Kapljice vode nestaju u roku od 5 sekundi, a može se sušiti na zidnim pločicama.

OVDE možete poručiti ovu neverovatnu prostirku po ceni od samo 1.280 rsd ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana od 9 do 17 časova.

Neophodan dodatak za svaku kuhinju jeste Nicer Dicer seckalica za voće i povrće!

Napravite savršene oblike za salatu i povrće! Iseckajte razne sastojke u male ili velike kocke.Ovo je kvalitetna seckalica za sir, voće i povrće. Seče namirnice u sekundi, a čvrstom i oštrom mrežom iseca savršeno željene oblike. Prednost je i što se izuzetno lako čisti.

Promo
foto: Promo

Po ceni od 1.280 rsd poručite ovu praktičnu seckalicu OVDE ili pozovite 011/4420-502 radnim danima od 9 do 17 časova.

* Pogledajte sve zanimljive proizvode za kuću na jednom mestu OVDE.

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.