SVI BRUJE O TORBI ANE BEKUTE KOJA VREDI KAO POLA SRPSKE PLATE: Iz nje SIJAJU EVRIĆI pola Srba je nikad ne bi NOSILO
Ana Bekuta, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

MAŠALA

SVI BRUJE O TORBI ANE BEKUTE KOJA VREDI KAO POLA SRPSKE PLATE: Iz nje SIJAJU EVRIĆI pola Srba je nikad ne bi NOSILO

Na jednom snimanju Ana se pojavila od glave do pete u stajlingu boje lavande, a najviše pažnje privukla je čupava torba poznatog mađarskog brenda Nina Molnar čija je cena 300 evra

Objavljeno: 08:59h

Čupave, mekane torbe od lažnog krzna ove sezone su must have. Preko noći postale su deo kolekcija svih high street brendova.

Mogu da se pronađu u raznim bojama i veličinama, a od materijala su u ponudi dva materijala. Jedan je popularno veštačko krzno, a drugi je sličniji plišanom medi kao kod igračaka iz detinjstva.

Jedna od zvezda koja je kod nas ponela ovaj komad je popularna pevačica Ana Bekuta. Njena unuka Sonja je zadužena za njene stajlinge jer pevačica nema vremena da ide po buticima i traga za zanimljivim modnim komadima.

1 / 4 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Na jednom snimanju Ana se pojavila od glave do pete u stajlingu boje lavande, a najviše pažnje privukla je čupava torba poznatog mađarskog brenda Nina Molnar čija je cena 300 evra.

Ovakve eskcentrične torbe nisu za svakoga, ali je Ana savršeno iznela uz svoj stajling. Sličnu takvu pre nekoliko godina ponela je i Rijana brenda Emanuela Caruso koja j e tada koštala negde oko 600 dolara.

Odličan su dodatak svakom zimskom autfitu, slagaće se uz kežual odevne kombinacije i "začiniće" vaš stajling.

04:49

DA SE SNIMA FILM O MENI TO NIKO NE BI GLEDAO! Ana Kokić odgovorila na 36 škaklivih pitanja: NE ZOVITE ME

(Espreso/najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.