Tražiš idealno mesto onlajn kupovine za sve što ti treba?
Foto: Promo

online kupovina

Tražiš idealno mesto onlajn kupovine za sve što ti treba?

Biti tu za sve znači da je ePlaneta vaš saveznik za baš sve okolnosti, želje i potrebe. Imajući u vidu da kreće sezona slava u Srbiji opremite se novim tanjirima i ponosno dočekajte goste

Objavljeno: 12:51h

Sigurno ste ovih dana širom Srbije videli poruku "Tu smo za sve". I zaista je tako - ePlaneta je tu za sve što vam treba. Ova internet prodavnica, u kojoj možete da kupite više od 70.000 artikala u više od 1.000 kategorija, nastala je iz želje kompanije Planeta Sport da kupcima ponudi bogat i raznovrstan asortiman najrazličitijih proizvoda dostupnih onlajn po izuzetno povoljnim cenama.

Za kratko vreme ePlaneta je stekla veliku popularnost, upravo zato jer je tu za sve što ti je potrebno - od bele tehnike, malih kućnih aparata, IT opreme, alata i mašina, auto i moto opreme, do igračaka, kancelarijskog materijala, odeće, obuće, aksesoara i još mnogo, mnogo toga.

Tu smo za slavski hedonizam, kao i za dobar san

Biti tu za sve znači da je ePlaneta vaš saveznik za baš sve okolnosti, želje i potrebe. Imajući u vidu da kreće sezona slava u Srbiji opremite se novim tanjirima i ponosno dočekajte goste.

Nakon što gosti odu i sredite dnevnu sobu i kuhinju, najbolji odmor vas čeka u vašoj spavaćoj sobi. Kvalitetan san rezultat je mnoštva faktora, a jednu od glavnih uloga igra pametno odabran program za spavanje, uključujući jastuke, dušeke i naddušeke, kao i toplu ćebad ili prekrivače. Sve to čeka te upravo na ePlaneti.

Tu smo da maksimalno olakšamo svaku kupovinu

ePlaneta je skrenula pažnju na sebe jer je potrošačima osim široke ponude omogućila i spektar različitih modaliteta plaćanja, među kojima se ističe izuzetna pogodnost kupovine putem administrativne zabrane.

U Planetinim prodajnim objektima širom Srbije može se poručiti bilo koji od preko 70.000 artikala sa ePlanete i platiti na način koji će vas najmanje opteretiti. Isti uslovi važe i za sve naše penzionere koji kupovinu do 12 rata mogu da ostvare putem poslednjeg penzionog čeka.

Ostalo je samo da izaberete željeni proizvod, te da u najbližoj Planeta Sport ili ePlaneta prodavnici iskoristite ovu izuzetnu pogodnost. Artikli stižu na kućnu adresu!

Za kraj, šta drugo reći nego – To je to!

(Espreso/promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.