SAMO U OVOJ HALJINI ALEKSANDRE RADOVIĆ ĆETE OSVOJITI SKUPE MUŠKARCE: U njoj ćete izgledati kao NAJVEĆA DAMA
Aleksandra Radović, Foto: printcreen

svakome stoji

SAMO U OVOJ HALJINI ALEKSANDRE RADOVIĆ ĆETE OSVOJITI SKUPE MUŠKARCE: U njoj ćete izgledati kao NAJVEĆA DAMA

U ovoj haljini ALeksandre Radović osvojićete sve muškarce

Objavljeno: 19:25h

Pevačica Aleksandra Radović ovih dana uživa na grčkoj obali, a iako nije otkrila gde se tačno nalazi, podelila je nekoliko prelepih fotografija svog opuštanja u morskoj atmosferi.

Ona je najpre na praznik Preobraženje Gospodnje podelila snimak sa crkvene službe, a potom i još nekoliko prizora koji otkrivaju kako je izgledala njena svakodnevica proteklih dana.

Među njima je i niz fotografija za koje je Aleksandra Radović pozirala u prelepom okruženju s pogledom na more, a jednom prilikom pokazala nam je i vrlo šik haljinu koju je odabrala za dan na obali.

Ona je za ovu priliku odabrala elegantnu halter neck haljinu od svile, vrlo elegantan model midi dužine koji odiše otmenošću.

U pitanju je je lagana kreacija koja prati liniju tela, te nije previše pripijena i vrlo je prijatna u toplim danima, a najinteresantniji detalj je asimetrični okovratnik u vidu šire trake koja se obavija oko vrata.

Pevačica je kombinovala ovu haljinu sa sandalama s visokim štiklama, dok je kosu podigla u nisku punđu, zahvaljujući čemu je izgledala još otmenije.

Bonus video: Ukradena haljina Darka Kostića

00:22

Ukradena haljina Darka Kostića

(Espreso/NajŽena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.