SEKSI BAKA IZ SRBIJE ZAPALILA SVET: Izgleda NEVEROVATNO, a nećete verovati KOLIKO GODINA IMA! (FOTO)
Foto: PRTSC/INTAGRAM/realfashionist

SVAKA ČAST!

SEKSI BAKA IZ SRBIJE ZAPALILA SVET: Izgleda NEVEROVATNO, a nećete verovati KOLIKO GODINA IMA! (FOTO)

Seksi baku na Instagramu prati 160.000 ljudi, a svaka njena nova objava izaziva oduševljenje
Objavljeno: 11:36h

Žaklina, 47-godišnja Srpkinja koja trenutno živi u Italiji, postala je ogroman hit na Instagramu, pre svega zbog činjenice da izgleda kao dvostruko mlađe devojke, ali i zbog činjenice da je ona najverovatnije naj seksi baka na ovoj društvenoj mreži.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Seksi baku na Instagramu prati 160.000 ljudi, a svaka njena nova objava izaziva oduševljenje kod njenih pratilaca jer je njen modni ukus izuzetan.

Žaklina je modna blogerka, a za svoj stil kaže da je to mešavina najboljih stilova koje je pokupila iz Poljske, Švajcarske i Francuske u vreme kada je živela tamo.

Žaklina je baka dvema devojčicama, čija je mama njena 28-godišnja kći, pa je stoga "hešteg" na svakoj njenoj fotografiji #grandmotherwholovesfashion, odnosno "baka koja obožava modu".

foto: printscreeniinstagram

Britanski Daily Mail piše da je Žaklina puna pozitivne energije koju prenosi na svoje pratioce, iako je njen sin Stefan poginuo na Badnjak u Beogradu i da se ona sa čitavom situacijom jako dobro nosi.

- Moj glavni cilj je da podstaknem žene da probude svoju divlju stranu - naglasila je ova baka, a izgleda da u tome i uspeva.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.