OVE ZVEZDE SU ZAPRAVO ĆELAVE: Na CRVENOM TEPIHU ih viđate sa LAVLJIM GRIVAMA, a nose PERIKE i NADOGRADNJU (FOTO)
Naomi Kembel, Foto: Profimedia

NIJE SVE KAKO IZGLEDA

OVE ZVEZDE SU ZAPRAVO ĆELAVE: Na CRVENOM TEPIHU ih viđate sa LAVLJIM GRIVAMA, a nose PERIKE i NADOGRADNJU (FOTO)

Brojne slavne žene gube kosu, što pokušavaju da sakriju perikama i nadogradnjama, a evo šta uzrokuje njihove probleme

Objavljeno:

Vrlo često se zbog imidža mnogo žena podvrgava različitim tretmanima. U to su uključeni i tretmani kose, i oni su možda i najagresivniji. Idu iz jednog ekstrema u drugi kada je boja u pitanju, ispravljaju ili uvijaju kosu, ili koriste intezivne proizvode koji štete koži glave i uzrokuju ćelavost.

Pečate na glavi nastale ovako, krile su perikama i nadogradnjama, a dok su neke uspele da oporave teme glave, ima i onih koji su osuđeni na to da do kraja života nose "krune".

Naomi Kembel

Naomi Kembel je jedna od vodećih na listi kada je reč o problemima sa opadanjem kose. Čuvena "crna mamba" jedna je od najlepših žena, no zbog dugogišnjeg nošenja ekstenzija i agresivnih tretmana za ispravljanje kose, u jednom trenutku ona je počela da se tanji, a potom i da opada, i to u pramenovima.

Naomi je imala problem sa transakcijskom alopecijom, zbog čega je nije moguće videti bez perike.

U intervjuu za Evening Standard rekla je da danas pokušava da više brine o svojoj prirodnoj kosi, ali i da je nije sram što nosi perike jer tvrdi da ih nose baš svi, a ona radi ono što želi ili joj to nalaže posao.

Tajra Benks

Sličan problem ima i njena kolegica Tajra Benks koja se zbog posla podvrgla istim tretmanima. Ona je pre nekoliko godina otkrila da nosi perike i ekstenzije. Nakon brojnih spekulacija da joj je otpala kosa, na Instagramu je pokazala kako zapravo izgleda, a na slici se moglo videti kako joj nedostaje poprilično velika količina kose s čela.

Kristina Agilera

Slavna pevačica Kristina Agilera imala je problem zbog posvetljivanja kose, koju je pored toga i ravnala. Takođe, u jednom trenutku tokom svoje karijere često je nosila loše ekstenzije zbog čega joj je kosa opadala u pramenovima.

Kajli Džener

Nažalost, i Kajli je krenula stopama svoje sestre Kim, te ne samo da je jedno vreme preterano menjala boje kose, već ju je oslabila i teškim ekstenzijama, zbog kojih je njen koren oslabljen.

POSTALA MAMA I ODMAH PROMENILA IMIDŽ: Luna Đogani oduševila i sebe i druge, ovako sad izgleda njena KOSA! (VIDEO):

00:08

POSTALA MAMA I ODMAH PROMENILA IMIDŽ: Luna Đogani oduševila i sebe i druge, ovako sad izgleda njena KOSA! (VIDEO)

(Espreso/Naj Žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.