EVO KAKO IZGEDA NEJMAROVA MLAĐA SESTRA: Kad je vidite ISPAŠĆE VAM VILICA, temperatura SKAČE za STO STEPENI (FOTO)
Rafaela Santos, Foto: Printscreen/Instagram/rafaella

OBARA SA NOGU

EVO KAKO IZGEDA NEJMAROVA MLAĐA SESTRA: Kad je vidite ISPAŠĆE VAM VILICA, temperatura SKAČE za STO STEPENI (FOTO)

Veliku popularnost stekla je na Instagramu gde redovno deli sadržaje iz privatnog života

Objavljeno:

Ovakve obline niste skoro videli. A u kombinaciji sa bujnom kosom i zavodljivim usnama, ova gospođica je prava BOMBA. Rafaela je model, a poznata je i kao Nejmarova mađa sestra, nedavno je uslikana na plaži u Brazilu.

Iako fotoreporteri retko kad imaju priliku da dođu do njenih slika, ova 26-godišnja lepotica je sada odlučila da pokaže svoje lice. Mada ni njen instagram profil ne manjka sa fotografijama. Rafaela je vreli brazilski dan iskoristila za malo sunčanja na plaži, ali i da slobodno vreme provode u društvu bliskih prijatelja.

Nejmarova 26-godišnja sestra je za ovaj dan ponela bikini u crvenoj boji. Ali kako se vidi iz priloženih fotografija, mladoj manekenki sve savršeno pristaje zbog zanosnih oblina. Celokupni izgled upotpunila je mačkastim naočarima za sunce.

Ko je Rafaela Santos?

Rafaela je 26-godišnja zvezda društvenih mreža. Veliku popularnost stekla je na Instagramu gde redovno deli sadržaje iz privatnog života. Zahvaljujući svom kreativnom dughu, mnogi veliki brendovi su je primetili, te je danas Rafaela i uspešna manekenka.

Takođe, mlada influnserka je, kako prenosi portal goal.com, dosta svog vremena i truda posvetila dobrotvornom institutu Nejmar koji je sam fudbaler osnovao 2014. godine.

Institut "Nejmar" pomaže deci sa smatnjama u razvoju, a nalazi se u Brazilu (grad: Sao Paulo).

(Espreso/ Naj Žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.