4 greške pri izboru haljine zbog kojih vam se svi smeju! (FOTO) (GIF)
Foto: giphy

savršen izbor!

4 greške pri izboru haljine zbog kojih vam se svi smeju! (FOTO) (GIF)

Nije teško odabrati idealnu haljinu kada ste svesni sebe sa svim svojim vrlinama i manama
Objavljeno: 22:44h

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Da li niske devojke treba da nose dugačke haljine, koja je boja pravi izbor za blede devojke, a koji kroj je za one s jačim bokovima?

5 stvari zbog kojih će vas OSTAVITI SVAKI MUŠKARAC! (GIF)

Nema smisla slati poruku nesigurne osobe koja nosi ono što se drugima sviđa ili ono što drugi misle da je savršeno. Nije za svakog boja pudera ili maksi suknja.

foto: profimedia

1. Trend

Da li ste žrtva mode? Birate sve ono što je trenutno u trendu? Imate u ormanu odeću koju do sad nikad niste obukli i zašto? Nikako niste znali uz šta sve to nositi i sve vam nekako čudno stoji, ali ste morali da ga imate jer ga ima i ova i ona i njena prijateljica i prijateljica od prijateljice...

Nema smisla slati poruku nesigurne osobe koja nosi ono što se drugima sviđa ili ono što drugi misle da je savršeno. Nije za svakog boja pudera ili maksi suknja. Birajte ono što vam stoji, pa čak i ako to znači da nemate ništa što je trenutno u trendu!

foto: giphy

2. Kroj

Super je poistovećivati se s vitkim i visokim modelima koje viđate na fotografijama raznoraznih modnih magazina, ali zadržite to u svoja četiri zida i spustite se na zemlju. Nisu svi krojeni za modelling. Možete biti niža ili viša, punija ili mršavija, jačih bokova ili jačih grudi, nemate struk, jače su vam ruke... Koga briga! Istaknite ono najbolje na sebi, a sve dok živite u nekom svom svetu rizikujete pogrdne i podrugljive komentare, a to ne zaslužujete!

foto: Giphy
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.