Čitav život fenirate kosu pogrešno? Ovo je jedini pravi način da bude bujna! (VIDEO)
Foto: Print Screen Youtube

za svežiji izgled

Čitav život fenirate kosu pogrešno? Ovo je jedini pravi način da bude bujna! (VIDEO)

Slab koren kose odmah pada nakon feniranja pa umesto da vaša frizura zadrži bujan i lep izgled već nakon nekoliko minuta izgleda slepljeno i spljeskano
Objavljeno:

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Većina žena koje feniraju kosu rade to kako ne treba. Savet stručnjaka je da zapravo krenete od korena prema vrhovima. Slab koren kose koji odmah pada je muka koju većina žena ima nakon feniranja.

10 razloga zašto su ljudi rođeni u februaru najbolji! (FOTO) (GIF)

Liz Reksroat koja radi u salonu ‚‚Umberto" na Beverli Hilsu često radi na frizurama slavnih i kaže da je drugi deo uspeha dobro isfenirane kose u okrugloj četki koju treba početi okretati kad se dođe do vrhova.

foto: profimedia

Skoro iste savete daje i Džerom Lordet i dodaje da je kod duge kose pametno nagnuti se unapred. Oboje se slažu da fenom treba pratiti kosu od korena prema vrhovima, ali Lordet kaže da je dobro sušiti je rukama koliko se može pre češlja. Pogledajte kako bi trebalo da se fenirate:

Bonus video:

Način na koji držite čašu vas TOTALNO OTKRIVA! Ko voli da tračari, ko je toliko sramežljiv da se krije iza pića, a ko je zavodnica? Sve to, ali i još mnogo toga o nekome možete saznati ako pogledate kako ispija piće.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.