Žene su sklonije švrljanju baš ovim danima u mesecu! (FOTO)
Foto: Shutterstock

a sve je to zbog evolucije

Žene su sklonije švrljanju baš ovim danima u mesecu! (FOTO)

I dame imaju dane kada im sve u organizmu podivlja i kada se osećaju zanosno i nepopisivo privlačno, tada su sklone novim avanturama
Objavljeno: 04.11.2016. 11:06h

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Hormoni imaju ogroman uticaj na ponašanje žene. Zavisno od toga u kom je delu ciklusa žena će se osećati ili privlačnije ili tužnije, zbog čega će biti sklonija i varanju i trošenju.


Top 10 profesija za preljubnike! Ljudi koji rade ove poslove sigurno švrljaju (FOTO) (GIF)

Istraživanje naučnika s Tajvana objavljeno u časopisu ‚‚Neurology", kaže da se posle početka ciklusa mnogo žena susreće sa bolom, neke sa jačim, a neke sa slabijim. Kod žena koje imaju jake bolove i grčeve uočene su i promene na mozgu. Kod nekih su se doslovno delovi mozga sužavali, a drugi povećavali, neki čak i trajno.


Šta mesec rođenja govori o vašoj seksualnosti (FOTO) (GIF)

foto: tumblr

Naučnicu su otkrili da obzira koliko vam PMS išao na nerve, žene su u ovom periodu pametnije.

- Nakon ovulacije žene su racionalnije i bolje se kontrolišu, ali potom ulaze u drugu fazu, neposredno pre menstruacije kada postaju impulsivne, teskobne i lako ih je iziritirati - rekao je psiholog Karen Pin sa Instituta Hertfordšir.

foto: Shutterstock

Tokom ovulacije žene se osećaju najpoželjnije i žele da pokažu da su lepše i bolje od ostalih. Zato nije neuobičajeno da mnogo troše na skupu torbice, odeću ili nakit upravo u tom periodu. To se dešava zbog evolucije i rade to potpuno nesvesno, odnosno, to je rezultat delovanja hormona. U tom periodu su dvostruko sklonije aferama i preljubama.

foto: Shutterstock
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media