7 stvari koje muškarci pomisle kad vide golu ženu (FOTO) (GIF)
Foto: Shutterstock

Ah, ti momci...

7 stvari koje muškarci pomisle kad vide golu ženu (FOTO) (GIF)

Nema lepšeg prizora za momke od golišavog ženskog tela, a pred nim stoje kao hipnotisani. Da li ste se ikad zapitali šta im tada proleće kroz misli
Objavljeno: 31.10.2016. 15:30h
  • 26

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Golo žensko telo ima hipnotišuću moć nad muškarcima. Kada se žena skine pred njima, zaborave na sve ostalo i žele da se samo prepuste sopstvenom, ali i njenom uživanju. A šta muškarcima zapravo prođe kroz glavu kad ženu vide golu?


5 najčešćih muških fetiša! Da li ste znali za njih? (FOTO) (GIF)

foto: giphy

1. Ostani cool


Kada se žena skine pred muškarcem, bez obzira na to koliko su već puta videli taj prizor, sve u njegovom telu ‚‚podivlja". Ubrzaju se otkucaji srca, krv se sjuri u prepone, smuše se, pa ne mogu ni trezveno razmišljati. Ali nikako ne žele da ostave utisak da nikad pre nisu videli golu ženu zbog čega se trude da ostanu hladni i pribrani. A zapravo bi najradije počeli da viču od sreće i uzbuđenja.

foto: giphy

2. Napokon mogu da buljim

Da bi se ponašali civilizovano i primereno, muškarci se truditi da ne bulje u ženske grudi u javnosti, naročito ako ih neko može uhvatiti da to rade. U kancelariji, teretani, na plaži se trude da zadrže kontakt očima tokom razgovora. Međutim, kada se odeća skine, civilizovano ponašanje im više nije prioritet. Sada imaju dopuštenje da bulje do mile volje. I nadaju se da ženama to ne smeta.

foto: giphy
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media