7 najluđih muških seks fantazija (FOTO) (GIF)
Foto: Shutterstock

muške tajne

7 najluđih muških seks fantazija (FOTO) (GIF)

Fantazija o vlastitom haremu stara je koliko i muški rod, a da ne govorimo o tome što bi poželeo da se događa pred njegovim očima
Objavljeno: 12.10.2016. 12:03h

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Svi imaju svoje tajne maštarije o vreloj postelji i dešavanjima unutra i nje. Onoliko koliko devojke sanjare, sanjare i momci. Samo što im se fantazije malo razlikuju, ili ne?


Šta mesec rođenja govori o vašoj seksualnosti (FOTO) (GIF)

Ovo su najčešće muške fantazije, a a ko želite da mu poklonite nazaboravnu noć u krevetu mogu vam poslužiti kao inspiracija. Kako se svaka veza zasniva na kompromisima, ne zaboravite da i o0d njega tražite da vam pokloni nešto o čemu vi sanjarite.


5 čudnih erogenih zona zbog kojih vam seks više nikad neće biti isti (FOTO) (GIF)

foto: giphy

7 najčešćih muških fantazija:

1. Seks s dve žene (ili više njih)


Scenario je tu jednostavan, dve ili više lepih žena koje istovremeno zadovoljavaju sve njegove najluđe maštarije. Ima li išta bolje od toga za njega?

Fantazija o vlastitom haremu stara je koliko i muški rod, a da ne govorimo o tome što bi poželo da se događa pred njegovim očima.

foto: Thinkstock

2. Seks na javnom mestu


Mnoge muškarce uzbuđuje pomisao na vođenje ljubavi na javnom mestu kao što je parking, uličica, plaža ili haustor. To su skrivene lokacije na koje bi neko iznenada lako mogao banuti.

foto: giphy

Ipak, seksolozi smatraju da je reč o scenariju kojim mnogi žele da prekinu seksualnu rutinu odnosno da pojačaju adrenalin.

foto: Shutterstock
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media