Koji je idealan broj seksualnih partnera za žene, a koji za muškarce? (FOTO) (GIF)
Foto: Profimedia

ko više izmišlja?

Koji je idealan broj seksualnih partnera za žene, a koji za muškarce? (FOTO) (GIF)

Svaka ozbiljna veza zahteva iskrenost i otvorenost, a često stvari mogu da postanu nezgodne kada se dođe do pitanja o bivšim partnerima
Objavljeno: 14.10.2016. 16:00h
  • 2

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Da li vas je partner ikada pitao sa koliko ste osoba bili pre njega i zašto je to važno? Koji je idealan broj seksualnih partnera za žene i muškarce je bilo pitanje kojim se bavilo istraživanje portala ‚‚Superdrug Online Doctor". Ispitanici su morali da odgovore na pitanje koju brojku smatraju ‚‚najpoželjnijom"' kada je reč o seksualnoj prošlosti njihovih partnera.


5 stvari koje muškarac uvek primeti na ženi tokom seksa (FOTO)

Muškarci češće od žena lažu o svojoj seksualnoj prošlosti, preciznije o tome koliko su partnerki imali, potvrdilo je istraživanje stranice ‚‚Superdrug Online Doctor". 

Šta mesec rođenja govori o vašoj seksualnosti (FOTO) (GIF)

foto: Profimedia

Prema odgovorima ispitanika zaključeno je da za žene ona iznosi maksimalno 14, a za mušakrce 15. Ako je broj veći od 14, odnosno 15, druga strana tu osobu počinje doživljavati kao promiskuitetnu.

foto: Giphy

Vrlo mala razlika ukazuje na nepostojanje dvostrukih standarda što se vidi i u preciznoj brojci, idealan broj seksualnih partnera i za žene i za muškarce iznosi 7.

foto: Profimedia

Osim prevelikog, ispitanici su se izjasnili da im može smetati i premali broj seksualnih partnera, ako je žena imala seksualne odnose samo s jednim ili dva partnera, a muškarac s dva ili tri partnera, ispitanici su ih smatrali previše konzervativnima.

foto: giphy

(Espreso.rs / Izvor: zadovoljnadnevnik.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media