Samo za drkadžije:  Nije masturbirao 700 dana i... (FOTO) (GIF)
Foto: Thinkstock

može i bez toga

Samo za drkadžije: Nije masturbirao 700 dana i... (FOTO) (GIF)

On veruje da je mišljenje muškaraca o ženama zapravo zamagljeno glorifikacijom seksa
Objavljeno: 07.10.2016. 11:40h

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Seks na različite načine utiče na ljude i često može uticati na to da stvorite pogrešno mišljenje o pojedinim ličnostima. Povremeno suzdržavanje od čulnih zadovoljstava može dobro uticati na vaš duh i zdravlje, bar tako kaže jedan muškarac koji je bio navučen na seksualna zadovoljstva, a sada se uspešno suzdržava od toga.


3 moćne reči koje loš seks pretvaraju u uživanje za pamćenje (GIF)

Muškarac koji se na ‚‚Redditu" predstavlja kao Brohit je postao član onlajn zajednice muškaraca koji su prestali da masturbiraju. Brohit se nije samozadovoljavao 700 dana i kaže da je to potpuno promenilo njegov život.


Šta se dešava kada on izgubi interesovanje za seks? (FOTO) (GIF)

foto: giphy

Ovo je njegova priča:

- Rođeni smo prazni iznutra I čitavog života se trudimo da tu prazninu nečim ispunimo. To mogu biti različite stvari - religija, spiritualnost, žene, obrazovanje, posao, pornići, seks, mobilni telefoni, gledanje televijize, filmova, i tako dalje. Način na koji ispunjavamo tu prazninu je ono što nas određuje. To me tera da se zapitam kako mogu sve te, veštačke stvari, da određuju našu ličnost? Kada sam prestao da masturbiram, moj mozak je bio mnogo bistriji i bio sam psihički mirniji. - kaže Brohit.

foto: Profimedia

- Da, čak sam mogao da osetim one male stvari koje se nazivaju ‚‚supermoćima" iznenadno povećanje samopouzdanja, bolja koncentracija, što manje pažnje se posvećuje ženama, to je lakše doći do seksa, i slično... -

Brohit veruje da je mišljenje muškaraca o ženama zapravo zamagljeno glorifikacijom seksa.

foto: giphy
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media