3 najvažnija trika za nezaboravan seks (FOTO)
Foto: Shutterstock

Kama Sutra za početnike

3 najvažnija trika za nezaboravan seks (FOTO)

Ovaj drevni hinduistički tekst je najpoznatije štivo o uživanju u telesnim zadovoljstvima u književnosti Sanskrita, ukoliko ga niste proučili uradite to odmah
Objavljeno: 04.10.2016. 15:05h
  • 24

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Drevni tekst Kama Sutra u sebi skriva mnoge tajne seksualnog zadovoljstva. Ona je mnogo više od zbirke seksualnih poza. Osim seksa, ovaj drevni tekst fokusira se i na odnos između ljubavnika, ali i na samu ljubav.


10 znakova da ga zanima samo seks i ništa više od toga (FOTO) (GIF)

Iako se radi o savetima starima nekoliko hiljada godina, većinu pravila o kvalitetnom ljubavnom i seksualnom odnosu lako je primijeniti i danas. Za drevnog indijskog mislioca Vatsjajana koji je napisao Kama Sutru seks je deo prirodnog balansa života.


Usputni seks izaziva 3 negativne emocije (FOTO) (GIF)

foto: tumblr

Ovo su tri pravila za maksimalno seksualno zadovoljstvo, koje nikada nećete zaboraviti:


1. Predigra je ključan deo seksa

Prema Kama Sutri nema dobrog seksa bez predigre koja mora biti temeljno odrađena. Pritom predigra nije samo fizička. Kama Sutra kaže da je i intimnost predigra, a ona uključuje kvalitetnu komunikaciju i verbalno iskazivanje ljubavi. Autor teksta navodi da je važno ljubavniku na sve moguće načine pokazati da ga volite i želite, a u tome najveću ulogu uz dodire imaju i rieči.

foto: Shutterstock

2. Žena uvek ima prednost kada je u pitanju orgazam

Poznato je da muškarci lakše i brže doživljavaju orgazam, dok je ženama potrebno malo više stimulacije. Većina muškaraca bi sada pomislila da je logično da onda oni prvi dožive orgazam, ali Kama Sutra se ne slaže s tim. U tekstu piše da žena ima prednost kada je u klimaks u pitanju, a ako muškarac insistira na tome, to znači da razume i ceni svoju partnerku.

foto: Shutterstock

3. Seks treba ceniti

Prema Kama Sutri, bit seksa nije samo fizičko zadovoljstvo nego ga moramo posmatrati kao nešto puno značajnije. Seks je put do bolje komunikacije, a što je komunikacija bolja to je povezanost ljubavnika i njihovo zadovoljstvo veće. Bit seksa je i poverenje, otvorenost, briga o partneru kao fizičkom, ali i emotivnom biću.

foto: Shutterstock

(Espreso.rs / Izvor: zadovoljnadnevnik.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media