6 situacija u kojima će frajer uvek odbiti seks (FOTO)
Foto: Profimedia

nije do vas

6 situacija u kojima će frajer uvek odbiti seks (FOTO)

Možda jednostavno ne želi, bez nekog posebnog razloga. Da, i to se dešava, nije tačno da momci samo o tome razmišljaju po čitav dan
Objavljeno: 21.09.2016. 14:16h
  • 1

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Naravno da se osećate povređeno ako vaš partner odbije seks sa vama, pogotovo ako se to često dešava. Prvo što pomislite je da mu više niste privlačni i da vas više ne želi. Razlozi zašto vas on odbija su zapravo mnogo kompleksniji.


3 škakljive stvari koje će je naterati da poludi u krevetu sa vama (FOTO) (GIF)

Iako većina žena misli da muškarci razmišljaju samo o seksu po čitave dane i da najradije ne bi i ustajali iz kreveta, nije baš tako. Imaju oni i važnijih stvari na pameti, što in ponekad čini nezainteresovanim za seks. Pnekad ste i same krive za to što vas partner odbija, jer umete da nebitnim sitnicama ubijete atmosferu.


Momci otkrivaju 5 stvari koje razlikuju dobar i loš seks (FOTO)

foto: Thinkstock

1. Previše pričanja tokom predigre

Previše ‚‚dirty talk- a" koji muškarci inače vole nikad neće zasmetati, ali pričanje o svemu i svačemu, što nema veze s onim što se trenutno događa - vašim roditeljima, poslu, koleginici koja vas je iznervirala i slično. Predigra je ono što vodi do prave akcije, a brbljanje je uništava, što znači da nikad nećete doći do glavnog dela, bar ne ako pitate momke.

foto: Thinkstock

2. Pričanje o bivšem

On je potpuno svestan toga da imate ljubavnu i seksualnu prošlost, ali poslednje što želi da sluša pre seksa su priče o vašem bivšem. A ako baš imate potrebu da razgovarate o bivšem, onda to nemojte raditi pre seksa. Bilo bi najbolje da uopšte nemate potrebu da pričate sa njim o tome.

foto: Shutterstock
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media