Momci otkrivaju 5 stvari koje razlikuju dobar i loš seks (FOTO)
Foto: Thinkstock

izgužvana postelja

Momci otkrivaju 5 stvari koje razlikuju dobar i loš seks (FOTO)

Možda mislite da su to samo sitnice, ali kad shvatite koliko su one bitne za pravo zadovoljstvo i uživanje više ih nećete posmatrari tako, niti zaobilaziti i preskakati
Objavljeno: 14.09.2016. 17:21h
  • 1

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Svaka osoba ima stvari koje voli ili ne voli u krevetu, nekima je bitno da su emotivno povezani i da je sve lagano, a neki bi to na brzaka. Seks predstavlja važnu komponentu svake duge i čvrste veze, a i momci i devojke žele da podjednako uživaju u njemu.


5 poteza kojih se stidite, a mogli bi vam postati omiljeni u seksu (FOTO)

Mala je razlika između lošeg seksa, a nalazi se u sitnicama. Kad shvatite koliko su one važne nećete ih više posmatrati kao sitnice i nikako ih više nećete zaobilaziti ili preskakati.


5 čudnih erogenih zona zbog kojih vam seks više nikad neće biti isti (FOTO) (GIF)

Za momke je u ovih 5 stvari razlika između dobrog i lošeg seksa:

1. Hemija


Ako želite da vam seks bude dobar, mora postojati hemija između vas i morate biti u tome. Morate to želeti, koliko god to zvučalo kao kliše.

foto: Thinkstock

2. Opuštenost

Biće čudno i neugodno samo ako dopustite da bude tako, otkrivaju momci. I zato, prestanite da se nervirate oko sitnica, prestanite da brinete da li pravite čudne znakove, primećuje li se da niste savršeno izdepilirani ili da li vam se vidi celulit, koji ima baš svaka žena.

foto: Thinkstock
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media