Šta mesec rođenja govori o vašoj seksualnosti (FOTO) (GIF)
Foto: Shutterstock

malo strasti na dnu čaršava

Šta mesec rođenja govori o vašoj seksualnosti (FOTO) (GIF)

Ko je nezasit, a ko kreativan i voli da igra igrice? Neki to vole telefonom, a neki ne bi danima izlazili iz izgužvane postelje
Objavljeno: 08.09.2016. 12:26h
  • 117

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Svaka osoba ima stvari koje voli ili ne voli u krevetu, nekima je bitno da su emotivno povezani i da je sve lagano, a neki bi to na brzaka. Seks predstavlja važnu komponentu svake duge i čvrste veze, a i momci i devojke žele da podjednako uživaju u njemu.


5 poteza kojih se stidite, a mogli bi vam postati omiljeni u seksu (FOTO)

Kada znate ko pta voli, onda je lako da izaberete sasvim odgovarajućeg partnera za vas i onda neće biti neugodnih iznenađenja ispod jorgana.


Svrha ženskog orgazma nije samo uživanje, ima tu i još nešto... (FOTO) (GIF)

foto: Tumblr

1. Januar

Osobe koje su rođene u januaru su uporne kad su zainteresovane i pomalo nastrane. Teško se opuštaju, ali jednom kad se zainteresuju za seks s biće posebno iskustvo provesti sa njima noć u krevetu.

foto: Shutterstock

2. Februar

Februarski ljudi su avanturisti u krevetu, strastveni su i emotivno distancirani.

foto: tumblr

3. Mart

Osoba rođena u martu može čitave dane provoditi u krevetu sa partnerom, voli povezan i duhovan seks jer to za njih potpuni izražaj intimnosti.

foto: Shutterstock

4. April

Osobe rođene u aprilu su nezaustavljive kada su zainteresirane, vrlo su maštovite i intenzivno daju sve od sebe u krevetu. Jednom kad postanu nezainteresovani, ništa ih više ne može navesti na predomišljanje, a partneri im brzo dosade.

foto: tumblr
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media