MUŠKARCI, OVO SU 3 ZLATNA PRAVILA VEZANA ZA SE*S ZA JEDNU NOĆ: Ne smete da ih PREKRŠITE, jer ćete biti u PROBLEMU!
Kada uskačete u postelju sa nepoznatom osobom jasno recite šta od nje želite, Foto: Profimedia

sex saveti

MUŠKARCI, OVO SU 3 ZLATNA PRAVILA VEZANA ZA SE*S ZA JEDNU NOĆ: Ne smete da ih PREKRŠITE, jer ćete biti u PROBLEMU!

Možda mislite sve znate, pročitajte ove savete iskusnih majstora zanata i podsetite se važnih činjenica

Objavljeno: 04.01.2021. 13:49h

Seks za jednu noć je seks do kojeg dolazi iz užitka i velike požude, ali on nema veze s ljubavlju i romantičnim osećanjima

"Kada uskačete u postelju sa nepoznatom osobom jasno recite šta od nje želite, budite opušteni i prepustite se. I ova vrsta seksa ima svoje čari".

Idite kod nje kući!

Kako seks na jednu noć nije akcija koju ste unapred planirali, vaš muški stan je sigurno nalik na bojno polje po kojem su razbacane čarape i ostala odeća. Osim toga, verovatno ne znate koliko dugo niste zamenili posteljinu. Tako da je bolje da za kraj izaberete njen stan koji je, ako imate sreće, sigurno u boljem stanu od vašeg.

Budite spontani i opušteni

Seks između dve osobe koje se dugo poznaju i već neko vreme praktikuju seks je dobar i komunikacija se može uspostaviti i bez reči. Kada su u pitanju potpuni neznanci tada je to malo drugačije. Kada uskačete u postelju sa nepoznatom osobom jasno recite šta od nje želite, budite opušteni i prepustite se. I ova vrsta seksa ima svoje čari.

Nemojte biti glupi!

Za jednonoćnu avanturu koju ste imali nemojte se odmah pohvaliti svim prijateljima do detalja. Nikada ne znate kada i u kojoj situaciji opet možete naići na tu devojku. Sa druge strane to je vrlo ružno i nepristojno. Ukoliko ne želite više susreta sa njom tada to recite na primeren način i recite istinu. Zapamtite seks na jednu noć je stvar koju rade odrasli stoga se tako i ponašajte!

(Espreso/Novosti Magazin)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media