5 poteza kojih se stidite, a mogli bi vam postati omiljeni u seksu (FOTO)
Foto: Shutterstock

na dnu izgužvanih čaršava

5 poteza kojih se stidite, a mogli bi vam postati omiljeni u seksu (FOTO)

Maštate o neobičnim igricama, ali niste imali hrabrosti da ih probate? Pravo je vreme da osetite uživanje kakvo niste ni sanjali da možete
Objavljeno: 03.09.2016. 20:20h

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Postoje neki potezi tokom seksa kojih se parovi pribojavaju, a ne znaju da bi im ti ‚‚začini" mogli doneti još više zadovoljstva u krevetu. Pustite mašti na volju i isprobajte ovih 5 poteza. Vaš seksualni život više neće biti isti, uživaćete više.

5 čudnih erogenih zona zbog kojih vam seks više nikad neće biti isti (FOTO) (GIF)

Možete da začinite svoj seksualni život ako:

1. ...Volite da gledati sebe i partnera u ogledalo tokom seksa

Snimajte se za vreme seksa. Snimanje seksualnog užitka za vas će biti idealan začin jer će to zadovoljiti vašu egzibicionističku stranu. Za stvaranje savršene atmosfere koju će kamera uhvatiti očistite prostor oko sebe, podesite laganiju rasvetu (preko kamere možete staviti i mrežu protiv komaraca za stvaranje filtera), a kameru stavite negde gde vam neće biti u vidokrugu kako vas ne bi ometala. I akcija!

foto: Shutterstock

2. ...Volite zajedno da gledate seksi TV programe

Gledajte porno film za vreme seksa. Film za odrasle će rasplamsati vašu seksualnu želju, naročito nakon užurbanog i stresnog dana kada će ovakav sadržaj biti dobrodošla pomoć protiv umora. Ako ne volite filmove za odrasle, potražite one koji imaju razrađeniju fabulu, odnosno erotske filmove.

foto: Shutterstock
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media