SE*S TRIK SAMO ZA NAJHRABRIJE: Uradite ovu ČUDNU stvar u KUPATILU i nakon toga više NEĆETE biti ISTI!
Kondome bi, ukoliko ih koristite, trebalo da stavite pre nego dođete u dodir sa vodom, kao i da budete oprezni da, tokom seksa, zbog vlage ne ispadne., Foto: Profimedia

OTKRIVAMO

SE*S TRIK SAMO ZA NAJHRABRIJE: Uradite ovu ČUDNU stvar u KUPATILU i nakon toga više NEĆETE biti ISTI!

Ali, pre nego se “bacite na posao”, trebalo bi da znate na šta bi sve trebalo da pripazite, kao i šta bi moglo da pođe po zlu

Objavljeno: 26.11.2020. 16:18h

Jedna od najčešćih seksualnih fantazija je, svakako, i seks pod tušem.

I sasvim je u redu da to isprobate, ukoliko želite.

Ali, pre nego se “bacite na posao”, trebalo bi da znate na šta bi sve trebalo da pripazite, kao i šta bi moglo da pođe po zlu.

Dr Šenon Čavez Kerši, seksualna terapeutkinja, kaže da bi voda trebalo da bude toplija da bi se stvorila vlaga i para.

foto: Profimedia

“Tušem možete da prelazite preko erogenih zona, kao što su bradavice, zadnji deo vrata, ili klitoris”, posavetovala je njena koleginica, Kejsi Taner, stručnjakinja za seks.

Svakako bi trebalo da budete oprezni, jer bi lako moglo da dođe do nezgode. Trebalo bi da pazite da se ne okliznete i ne povredite i zato bi bilo dobro da nabavite gumene prostirke i stavite ih na dno kade. Takođe treba da znate da voda nije lubrikant, već sasvim suprotno – lako bi mogla da ispere prirodnu žensku lubrikaciju, a onda bi seks mogao da bude neprijatan.

Koristite silikonske lubrikante koje možete da kupite u drogerijama. Kondome bi, ukoliko ih koristite, trebalo da stavite pre nego dođete u dodir sa vodom, kao i da budete oprezni da, tokom seksa, zbog vlage ne ispadne.

Pripazite i da vam šamponi i gelovi za tuširanje ne uđu u intimna područja. Savetuje se da se prvo istuširate i da tek onda pređete na seks.

Poze koje volite u krevetu, možda baš i neće biti najpraktičnije pod tušem.

foto: Profimedia

Kada su one u pitanju najbolje bi bilo da se fokusirate na ove

1. Doggy Style – praktična je i najsigurnija. Partnerka stoji, ili je na kolenima, a partner je otpozadi. 2. Balet – Partneri stoje licem u lice, muškarac je naslonjen na zid, a partnerka je spreda i ima podignutu nogu do njegovog kuka. 3. Oralni seks 4. Vadičep – ako pod tušem imate klupicu, partnerka može da sedne na nju i da se nagne ka napred od partnera koji penetrira otpozadi. 5. Licem u lice – Priljubite se jedno uz drugo i samo se trljajte, bez penetracije i rukama istražujte jedno drugo.

Bonus video:

(Espreso.rs/mindbodygreen)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media