ŽENE KAŽU: Nije sve u DUŽINI, ovo je OBLIK muškog POLNOG ORGANA koji nam NAJVIŠE ODGOVARA!
Kao što smo već pisali, ženama je ukupni kozmetički izgled najvažniji, kao i obim., Foto: Profimedia

NEVEROVATNO

ŽENE KAŽU: Nije sve u DUŽINI, ovo je OBLIK muškog POLNOG ORGANA koji nam NAJVIŠE ODGOVARA!

Šusterman prvo podseća da penis različito izgleda u erekciji i opuštenom stanju, kao i da ne žurite sa svojim mišljenjem o pravoj veličini

Objavljeno: 05.11.2020. 11:56h
  • 34

Nije sve u dužini, a lekari tvrde da je mnogo merodavnije podeliti penise na osnovu oblika.

Urolog Dejvid Šusterman navodi da postoje 4 osnovna oblika muškog polnog organaNaravno, Šusterman prvo podseća da penis različito izgleda u erekciji i opuštenom stanju, kao i da ne žurite sa svojim mišljenjem o pravoj veličini, bar dok polni organ ne dostigne punu erekciju.

foto: Profimedia

Velika glava- “Oko 20 odsto muškaraca ima penis sa glavićem koji je veći i deblji u odnosu na ostatk polnog organa”, navodi Šusterman.

Mala glava- Ovde je obrnut slučaj: glavić je manji i uži od ostatka penisa, i izgleda kao da je polni organ “zašiljen”.

Zaobljen- “Između 10 i 20 odsto muškaraca ima penis koji je blago zaobljen prema gore. Postoji suspenzorski ligament koji drži penis uz karlicu, i kod nekih je izraženiji, kod njih zakrivljenost iznosi od 5 do 10 stepeni”, objašnjava Šusterman.

foto: Profimedia

Zakrivljen- Kod ovakvog penisa, zakrivljenost je mnogo veća, od 30 do 60 stepeni, i to je obično znak Pejronijeve bolesti. A ona je izazvana razvojem vlaknastog tkiva unutar penisa, zbog čega nastaje zakrivljenost, a prate je obično bolne erekcije. Iako ovaj poremećaj u pojedinim slučajeva može da nestane sam od sebe, Šusterman ipak savetuje da ako vidite da problem postaje sve veći, odmah konsultujete lekara.

A ako pitate dame, one su dale veoma zanimljiv odgovor kakve penise najviše vole. Kao što smo već pisali, ženama je ukupni kozmetički izgled najvažniji, kao i obim.

Ukoliko vas zanima kada muškarcima zaista počinje da raste penis, Šusterman kaže da su dva perioda ključna u razvoju jačeg pola.

"Većina stvari koje imaju veze sa dužinom penisa se dešava još u materici. Dok se razvija fetus, ako ste izloženi većoj količini testosterona, to utiče na rast polnog organa. Drugu priliku za povećanje veličine, muškarci imaju u pubertetu kada stiže drugi talas testosterona”, zaključio je Dejvid Šusterman.

Bonus video:

(Espreso.rs/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media