4 GODINE SMO ZAJEDNO, NIKAD GA NISAM O*ALNO ZADOVOLJILA: Platila bih pro*titutku da to uradi umesto mene, evo ZAŠTO
Dok god igramo sa otvorenim kartama i drugi zna u što se upušta, to je OK, Foto: Profimedia

pikantne životne priče

4 GODINE SMO ZAJEDNO, NIKAD GA NISAM O*ALNO ZADOVOLJILA: Platila bih pro*titutku da to uradi umesto mene, evo ZAŠTO

Ali, to ne znači da moram da mu se revanširam

Objavljeno: 27.10.2020. 11:02h
  • 2

Melani je četiri godine sa svojim dečkom. Redovno imaju seks, ali ga ona nikad nije oralno zadovoljila. Ispričala je zašto – i koliko je nervira što za to mora da se opravdava!

"Zašto dečka oralno ne zadovoljavam? Zato jer to smatram odvratnim, vrlo jednostavno. Volim ga i rado imam seks sa njim – ali neću staviti njegov penis u usta, jer mi je to grozno. A zašto bih za vreme seksa morala da radim nešto što mi se ne sviđa? Da to i uradim, njemu za ljubav, verujem da bi primetio kako mi to uopšte nije zabavno – a to onda ne može biti ni dobro, ni uzbudljivo za njega.

Znam da su ga devojke u prošlim vezama zadovoljavale oralno i da mu je to super. Često smo razgovarali o tome. Ali, objasnila sam mu da mi je to odvratno, a on smatra da je to sasvim OK. Normalno imamo odnose – i da, on mene oralno zadovoljava. Ali, to ne znači da moram da mu se revanširam. Često me pitaju prijateljice – s kojima razgovaram o toj temi – da li se možda bojim da će moj dečko potražiti oralno zadovoljstvo negde drugde? Naravno da sam već o tome razmišljala. Ali, poznajem ga i volim ga i znam da to ne bi uradio. A, ako baš ne može nikako bez toga, onda ću ja da mu platim "profesionalku" da mu to priušti. I o tome smo pričali. Meni bi to bilo u redu, jer znam da osećanja nisu u igri.

Smatram kako ni jedna žena ne bi trebala u krevetu da radi ono što ne želi – samo kako bi udovoljila partneru. A to važi i za oralni seks. Dok god igramo sa otvorenim kartama i drugi zna u što se upušta, to je OK. A ako muškarac zbog takve stvari prekine vezu, onda i onako nije bio onaj pravi!"

Bonus video:

(Espreso.rs/Blic žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media