MUŠKARCI OTKRILI ŠTA ZAISTA MISLE KAD KAŽU DA JE ŽENA DOBRA U KREVETU: Sigurno niste očekivali da čujete baš ovo!
Šta ženu čini "dobrom" u krevetu?, Foto: Profimedia

DEVOJKE IZNENADITE SE

MUŠKARCI OTKRILI ŠTA ZAISTA MISLE KAD KAŽU DA JE ŽENA DOBRA U KREVETU: Sigurno niste očekivali da čujete baš ovo!

Najseksi stvar koju žena može imati u krevetu je samopouzdanje

Objavljeno: 16.09.2020. 08:44h
  • 5

Želite znati što ženu čini dobrom u seksu? Ne brinite, to nije samo njeno iskustvo i veštine, već se radi o nekim potpuno drugim stvarima. Devet muškaraca za Cosmopolitan otkrilo je što za njih znači da je žena dobra u seksu, a odgovori bi vas mogli iznenaditi. Entuzijazam

“Entuzijazam je ključan. Iako bih dodao da su dobre oralne veštine uvek ogroman bonus. Takođe da su avanturističke sa svojom seksualnošću, odnosno da mogu otvoreno razgovarati s njima o svojim željama i maštarijama, tako da se oboje osećamo sigurno i prihvaćeno. Ali ključna stvar je entuzijazam.” Hemija

“Njena hemija sa mnom. Najbolji seks koji sam imao je bio sa ženama koje su najviše želele seks i koje su bile vođene strastima. Muškarci, poput žena, žele biti poželjni. Kad mi žena šapuće na uho i govori mi koliko me želi i kako sam joj privlačan, onda je to najbolji seksi koji ću imati. Takođe ću joj se istovremeno dati više.”

Maženje nakon seksa

“Kada mi daje znakove da uživa u mom telu, bez obzira govori li mi to ili mi fizički pokazuje. Ako posle želi maženje, to je uvek neverojatno.”

Komunikacija

"Svi su različiti. Sve dok imate seks, trebate biti otvoreni i komunicirati jedan s drugim. I uvek je dobro reći što vam odgovara za vreme seksa.”

Otvorenost

“Kada je otvorena sa svojim seksualnim željama i prema onome što joj pruža dobar osećaj.”

Bez osuđivanja

“Seksualna kompatibilnost. Imam nekoliko fetiša i volim pronaći devojku koja je barem otvorena za istraživanje, čak i ako to zapravo nikada ne učinimo. Radi se o tome da se ugodno osećam u spavaćoj sobi, bez straha od osude. Takođe, najseksi stvar koju žena može imati u krevetu je samopouzdanje.”

Kreativnost

“Moja supruga hvata moje znakove o mojim najdražim stvarima i u njima se jako dobro snalazi. Zna da volim njenu zadnjicu, pa će postaviti ogledalo tako da je vidim dok se seksamo. Neverovatna je, kreativna i pažljiva. "

Ugodnost

"Kad je ženi potpuno ugodno istraživati ​​sve aspekte seksa i telesnog zadovoljstva, to je neverovatno iskustvo. Bitno je uspešno komunicirati.”

Bonus video:

(Espreso.rs / vecernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media