IMAM 19 GODINA, A MOJA DRUGARICA 20: Učinila sam nešto zbog čega se sada mnogo KAJEM
Oseća se loše, Foto: Profimedia

AU...

IMAM 19 GODINA, A MOJA DRUGARICA 20: Učinila sam nešto zbog čega se sada mnogo KAJEM

Upoznala je tog tipa kad je prošlog leta došao na besplatni tretman i razmenili su brojeve

Objavljeno: 05.08.2020. 08:11h
  • 1

Izneverila sam svoju najbolju prijateljicu tako što sam se poseksala s njenim bivšim dečkom. Imam 19 godina, a moja prijateljica 20. Obe smo se školovale za kozmetičarku, a nakon škole smo započele praksu u istom salonu.

Upoznala je tog tipa kad je prošlog leta došao na besplatni tretman i razmenili su brojeve. Ima 23 godine i predivan je. Upoznala sam ga kad su se izlazili nekoliko meseci i dobro smo se slagali. Mislila sam da je srećna što sam ga upoznala. Jednog dana poslao mi je poruku jer je hteo pokloniti mojoj prijateljici nešto zaista posebno za rođendan i tražio je ideje što bi želela. Našli smo se potajno na piću kako bih mu mogla pokazati neku odeću i nakit za koje sam znala da bi joj se svidele. Shvatila sam da mi se sviđa - napisala je za The Sun.

Njena prijateljica i ona su se posvađale. Ona ju je vozila do posla i smatrala je da joj ne daje dovoljno novca za benzin. Sve je izmaklo kontroli, a kada je nastupio karantin, prestale su kontaktirati. No jednog dana je srela njenog dečka i tada je saznala da su oni raskinuli. On joj je priznao da mu se sviđa i pozvao je u svoj stan, gde su se na kraju i poseksali. Nije mogla prestati razmišljati o njemu, ali on joj se nije javio. Sada ponovo radi sa svojom prijateljicom i popravile su odnos, a ona joj stalno priča da se želi pomiriti sa svojim bivšim dečkom.

Ona se sada oseća krivom i ne zna šta da radi pa za savet pita stručnjaka.

- Možda ste prekršili poznato pravilo o vezi s bivšim dečkom prijateljice, ali niste je namerno povredili. Posvađale ste se i niko od vas nije varao. Taj momak više nije u vezi, pa je verovatno postao igrač i nije spreman na posvećenost i ozbiljnu vezu. Možda je najbolje da joj ne priznate sve, ali kontaktirajte ga i recite mu da ne želite povrediti vašu prijateljicu, pa bi vam bilo drago ako bi mogao ćutati kad naletite na jedno drugo - odgovorila joj je Deidre.

Bonus video:

(Espreso.rs / Vecernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media