11 znakova da ste loši u krevetu, a da za to nemate pojma (FOTO) (GIF)
Foto: Profimedia

postanite pravi znalci

11 znakova da ste loši u krevetu, a da za to nemate pojma (FOTO) (GIF)

Da biste uživali u seksu ne treba vam tona pročitane literature, samo se opustite. Ako vam nikda nisu rekli da ste užasni, ne mora da znači da ste dobri
Objavljeno: 30.06.2016. 13:29h
  • 1

Uživanje u seksu treba da bude zajedničko, a ne da uvek samo jedan partner uživa. Često se dešava da su pojedine osobe užasne u krevetu, a da zapravo to nemaju pojma.


11 stvari u seksu o kojima muškarci nemaju pojma (FOTO) (GIF)

Ovih 11 stvari će vam pomoći da saznate da li ste dobri ili loši u krevetu:

1. Vaš partner glumi orgazam

Možda ne znate kada se ovo desi, ali treba da znate da je moguće. Ako ne pružate partneru ono što mu treba, onda ćete završiti sa razočaravajućim lažnjacima orgazma. Ovo može da se popravi, fokusirajte se na partnera malo više.

foto: giphy

2. Nemate samopouzdanja


Nema ništa manje seksi od nekoga ko sebe stalno preispituje u krevetu. Ako nemate pouzdanja kada idete u krevet sa nekim, onda bi možda trebalo da razmislite da radite na sebi van spavaće sobe. Time samo spuštate atmosferu…

foto: Profimedia

3. Onesvestite se odmah posle…


Ako odmah posle seksa skočite iz kreveta da uradite nešto ili odmah zaspite, onda morate da razmislite o svom seksu. To nije lepo. Samo zato što ste doživeli orgazam ne znači da je seks gotov. Pomazite se malo! Uživajte jedno u drugom.

foto: giphy

4. Budite spremni!

Ponekada, seks zaista dođe onako kao iz vedra neba i nemoguće je da ga planirate. Ali kada znate da će se desiti, pripremite svoje telo. Depilirajte se, negujte se, i pazite na higijenu. Pokušavate nekoga da zagrejete, a ne da ih uplašite.

foto: Profimedia
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media