SVASTIKA ME JE ZVALA U TROJKU SA NJENIM MUŽEM: Ispovest ovog muškarca čitaćete u NEVERICI
Ilustracija, Foto: Profimedia

KAKAV PROBLEM

SVASTIKA ME JE ZVALA U TROJKU SA NJENIM MUŽEM: Ispovest ovog muškarca čitaćete u NEVERICI

"Nisam imao pojma da su svingeri, ali ono što je čini zaista primamljivom je da bi mi bilo tako lako"

Objavljeno: 02.06.2020. 14:48h
  • 28

Kolumnistkinji portala Deidre Sanders "The Sun" javio se muškarac sa neverovatnim problemom.

Prenosimo u celosti:

Moja partnerka i ja zajedno smo već osam godina. Imam 39, a ona 27. Imamo trogodišnju ćerku i malog dečaka od 18 meseci.

Naš seksualni život propao je nakon što je rodila našeg sina. Osećam se sve više frustrirano, ali pokušao sam da razumem.

Njena sestra i suprug bili su kod nas za moj rođendan, kada se on našalio kako često imaju seks. Rekao sam, "Šansa bi bila dobra stvar."

Bio sam iznenađen kad mi je sestra nešto poslala kasnije. U početku je zvučala saosećajno i rekla mi je kako mora da mi je teško sa suprugom sa tako malom decom. Onda su poruke postale više kao flertovanje, nagoveštavajući da bi mi mogla pomoći da olakšam svoju frustraciju.

Sada kaže da ona i njen suprug uživaju u trojkama i da me poziva tamo. Ima 33 godine, a suprug 37 godina. Nisam imao pojma da su svingeri, ali ono što je čini zaista primamljivom je da bi mi bilo tako lako. Ja sam vozač dostavljač, tako da sam veći deo dana napolju dok je moja partnerka kući sa decom.

Lako mi je da zakasnim kući nekoliko sati, a da ne moram da objašnjavam i mogao bih da pojavim na njihovim vratima, a da niko o tome ne misli ništa čudno.

Sestra moje supruge postaje nestrpljiva i šalje gole slike. Osećam se sve više i više frustrirano, ali ako želim nešto kod svoje supruge, ona me odvrati ili kaže da je previše umorna. 

Deidre mu je odgovorila:

To je jedna sebična sestra. Kakva bi osoba narušila takav odnos sa sestrom, posebno kada ima decu?

Budite bolja osoba i ne dozvolite sebi da vas uvuku u takvo okrutno ponašanje. Setite se svoje odgovornosti prema svojoj deci, ali i samopoštovanja. 

Nađite miran trenutak da kažete svojoj partnerki koliko se odbačeno osećate i pitajte šta biste mogli da mu uradite da ponovo otkrije svoje interesovanje za seks. Da li je u pitanju umor i da li biste mogli češće da čuvate decu da se ona odmori?

(Espreso.rs/TheSun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media