NA SAJTU ZA ODRASLE VIDEO SAM SVOJU DEVOJKU SA DVOJICOM! Ovaj muškarac ima neverovatan LJUBAVNI PROBLEM
Ilustracija, Foto: Profimedia

ŠOK ISPOVEST

NA SAJTU ZA ODRASLE VIDEO SAM SVOJU DEVOJKU SA DVOJICOM! Ovaj muškarac ima neverovatan LJUBAVNI PROBLEM

Ispovedio se Deidri Sanders 

Objavljeno: 03.03.2020. 14:32h
  • 3

Kolumnistkinji portala "The Sun" javio se čitalac sa neverovatnim ljubavnim problemom.

Prenosimo njegovu muku:

- Dok sam jedne večeri pregledavao porno sajtove, dobio sam više nego što sam sam tražio - naleteo sam na film moje devojke obučene kao medicinska sestra, kojaje biča u žestokoj akciji, ako bi to tako nazvali, sa dva momka.

Imam 26 godina i sa svojom devojkom sam već šest meseci.

Ima 25 godina i rano mi je priznala da je postojalo vreme kada je "bila malo divlja". Rekla je da je imala poprilično opuštena druženja sa nekoliko momaka.

Rekao sam da je to u redu i to sam mislio, jer se u prošlosti nisam osećao ugrožen tim stvarima. Ona je najlepša devojka i osećam se vrlo ponosno kad je napolju sa mnom. Moja jedina zamerka je da je naš seksualni život pomalo dosadan.

Dao sam sve od sebe da začinim stvari različitim položajima i igračkama. Kupio sam joj seksi donje rublje za rođendan. Mislio sam da će joj se svideti, ali recimo samo da nisam u pravu.

foto: Shutterstock

Tako smo to preboleli i bili smo u redu. Zatim je jedne večeri bila napolju sa svojim kolegama, i tada sam video film. Pitao sam je o tome sutradan i mislio sam da će pokušati da je demantuje. U

mesto toga, odmah je priznala da je to ona. Bilo je to s jednim od onih čudnih momaka koje je poznavala u prošlosti i momkom kojeg nikad ranije nije videla.

Kao što rekoh, prošlost je prošlost, ali ono što me je najviše šokiralo je da će sve te perverzne stvari raditi s nekim koje je tek upoznala, a nikad ne radi ništa sa mnom.

Ona mi je rekla da se od tada promenila, ali moja vera u našu ljubav je poljuljana.

Deidre mu je odgovorila:

Devojka je bila iskrena prema vama i čini se kao devojka kojoj možete verovati. Prošlost je prošlost i rekao bih da je prošla kroz teško vreme. Da, tada je napravila neke greške, ali napravili su je takvom kakva je danas. Zbog nje je postala devojka koju voliš. Zaboravite na seksualne igračke i bezobrazno donje rublje za sada. Usredsredite na to da joj pokažete prihvatanje i da pokažete svoju ljubav.

(Espreso.rs/The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media