ISPOVESTI 5 ŽENA KOJE SU BILE NEVINE DO VENČANJA: Opisale su šta su doživele PRVE BRAČNE NOĆI!
Većina ih se razočaralo..., Foto: Profimedia

POKAJALE SE

ISPOVESTI 5 ŽENA KOJE SU BILE NEVINE DO VENČANJA: Opisale su šta su doživele PRVE BRAČNE NOĆI!

Ovih pet žena čuvalo se ipak za „onog pravog“ te su u brak ušle kao device

Objavljeno: 09.02.2020. 18:30h
  • 4

U današnje doba je retko koja žena spremna čekati sa seksom do braka.

Mnoge žene udaju se u tridesetima i imaju već nekoliko veza iza sebe pre nego se vežu za sva vremena. Ali, ovih pet žena čuvalo se ipak za „onog pravog“ te su u brak ušle kao device. Miss7 donosi njihove ispovesti…

Ana, 23: „Još uvek sam nesigurna!“

- Čekali smo sa seksom do venčanja. Dok sam se ja čuvala za brak, moj suprug je već puno ranije izgubio devičanstvo te je bio s brojnim ženama u krevetu. Seks mi je nekako bio veliko razočaranje. Bila sam neverovatno nesigurna, jer ništa nisam znala o seksu i stalno mi je bilo u glavi to da je on već bio s toliko žena u krevetu. Uvek sam mislila da je prvi seks nešto bolno i strašno, ali opet i super - zato jer ćemo u dvoje otkrivati nove stvari. Međutim, to je bilo samo za mene nešto novo, a za njega ne te nije bilo onako kako sam si želela. Situacija mi je bila jako napeta, toliko da sam i danas još uvek nesigurna. Verujem kako je seks u braku puno više od tek dva tela koja se dodiruju. Teško je to objasniti. Usprkos tome sam razočarana. Neke stvari su sada bolje, ali druge su mi još teške. Postala sam samouverenija – ali moj suprug je još uvek iskusniji od mene.

Višnja, 28: „Bila je to najveća greška u mom životu“

- Bilo je strašno, zaista! To što sam čekala sa seksom do braka, to je bila najveća greška u mom životu! Prve bračne noći smo imali seks i bilo je strašno – ni danas nije ništa bolje. Sada smo već četiri godine zajedno. To je uzrokovalo toliko puno problema u našoj vezi i prilično smo se udaljili jedno od drugoga. Više ni ne spavamo u istom krevetu! Moj suprug nije bio devica do venčanja. Spavao je sa svojom devojkom iz srednje škole. Žalim što sam vršila pritisak na sebe da ostanem nevina do braka. Kad bih mogla vratiti vrijeme, odmah bi spavala s njim!

foto: Profimedia

Margareta, 22: "Odmah smo imali seks u autu!“

- Prvi seks nakon venčanja bio je strašan i boleo je k'o sam đavo. Bili smo toliko napaljeni da spavamo zajedno da smo se poseksali u autu ispred hotela. To nije bila dobra ideja, jer nije baš bilo OK. Drugu rundu imali smo u apartmanu za mladence. Moj suprug nije bio devica i bilo mu je jako teško čekati do braka. Meni je to bilo važno iz religioznih razloga – tako sam vaspitana. Seks je kasnije bio fenomenalan zato jer sam odjednom mogla isprobati sve ono što sam oduvek željela. Sada smo godinu dana u braku – a seks je još uvek sjajan!

Petra, 28: „Plakala sam pod tušem“

- Moj bivši suprug i ja vozili smo se prema hotelu kako bismo se odmah nakon venčanja bacili u krevet. Smejali smo se jer smo znali šta nas očekuje. Nismo znali ništa o predigri pa smo pustili seksi muziku. Nismo ni znali kuda tačno i kako s njegovim penisom, pa smo nespretno brljali dok nije ušao u mene. I onda je sve brzo završilo. Imali smo seks u jednom položaju – i nakon tri minute je bio gotov. Pitao me: 'Je li to sad to?' Otišla sam pod tuš i plakala sam deset minuta. Kad sam se vratila u krevet, spavao je. Moj suprug je takođe bio nevin i rekao je da će se oženiti sa mnom zato da možemo da imamo seks . Šta sam naučila iz toga: seks je na kraju samo stvar, a ako bi sada mogla opet odlučiti hoću li ga imati pre braka, definitivno bih ga isprobala.

Klara, 21: „Brinula sam se jer je njegov penis bio tako malen“

- Bilo je jako napeto! Mislila sam si da ću se čuvati za pravoga, ali ko bi mislio da će to trajati do venčanja? Moj suprug i ja samo radili neke stvari pre – poput oralnog seksa i ručnog zadovoljavanja – i brinula sam se jer je njegov penis bio jako malen. Međutim, veličina mi više ne igra nikakvu ulogu – zato jer je hemija među nama sjajna, a to drži naš bračni i seksualni život svežim. On nije bio nevin do braka. Vremenom je bilo sve bolje u krevetu i meni – i sada još učimo o našim telima.

(Espreso.rs/Miss7)  


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media