MOLILA SAM MUŽA DA IMAMO SE*S U TROJE S JOŠ JEDNIM MUŠKARCEM: Bila sam ŠOKIRANA kad se on ODLUČIO za OVO
Rekao je kako će to biti pravo iskustvo da me vidi s drugim muškarcem kojeg je on pronašao na internetu, Foto: Shutterstock

priča iz života

MOLILA SAM MUŽA DA IMAMO SE*S U TROJE S JOŠ JEDNIM MUŠKARCEM: Bila sam ŠOKIRANA kad se on ODLUČIO za OVO

Možda je zbunjen oko svoje seksualnosti i stideće se da vama prizna, ali morate potražiti pomoć da ovo rešite

Objavljeno: 06.02.2020. 08:23h
  • 1

Jedna žena obratila se za pomoć savetnici Deidre. Ona je dugo molila  supruga da probaju seks u troje s drugim muškarcem, a on je bio jako uzbuđen. Dogovorili su se da njih dvojica nemaju nikakve odnose.

"Rekao je kako će to biti pravo iskustvo da me vidi s drugim muškarcem kojeg je on pronašao na internetu. Više puta je dolazio kod nas i bilo je odlično. Sada je već prošlo nekoliko meseci i nismo se čuli s njim - ili je moj suprug insistirao da se ne čujemo."

"Mom suprugu je 35, meni 33, a našem seksualnom partneru 28 godina. U braku smo šest godina i imamo ćerku od dve godine. S vremenom je muž postao distanciran, a ja sam bila uverena kako ima aferu s drugom ženom. Nešto sam gledala na njegovom mobilnom i našla video gde ga naš seksualni partner iz prošlosti oralno zadovoljava. Bila sam šokirana, ali nisam ništa rekla iako mislim da zna da nešto nije uredu. Zbunjena sam jer ne znam jesmo li mi u otvorenoj vezi sada? Rekla sam to samo jednoj prijateljici koja je rekla da  nemam šta da se žalim na suprugovo ponašanje jer je to ionako bila moja ideja."

Žena se pita treba li to da prihvati ili mu prizna sve...

Deidre odgovara: "Ako je ikada pravo vreme da se kaže 'pazi šta želiš' onda je to sada. Uključivanje drugih ljudi u vaš seksualni život može dovesti do ovoga. Ispalo je kao da ste ovo dozvolili svom suprugu, a on je možda razvio osjećanja privlačnosti prema muškarcima. Ipak, ovo što on radi je varanje. Insistirajte na razgovoru, recite mu da ste slučajno to saznali i neka bude iskren o svemu što se događa. Možda je zbunjen oko svoje seksualnosti i stideće se da vama prizna, ali morate potražiti pomoć da ovo rešite."  

Bonus video:

(Espreso.rs/Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media