PREDLOŽILA JE MUŽU TROJKU SA JOŠ JEDNIM MUŠKARCEM: Kad je saznala šta joj suprug radi posle toga, bila je ZATEČENA!
Ilustracija, Foto: Profimedia

ISPOVEST JEDNE ŽENE

PREDLOŽILA JE MUŽU TROJKU SA JOŠ JEDNIM MUŠKARCEM: Kad je saznala šta joj suprug radi posle toga, bila je ZATEČENA!

Ispovest žene koja je Deidre nedavno pitala za savet zaista je zapanjujuća

Objavljeno: 04.02.2020. 13:54h
  • 1

Kolumnistkinji portala "The Sun" Deidre Sanders redovno se čitaoci obraćaju sa ljubavnim problemima.

Ispovest žene koja je Deidre nedavno pitala za savet zaista je zapanjujuća. 

Ovo je mučilo:

Draga Deidre,

Seks sa mužem sam morala da "začinim" pa sam mu predložila da zovemo još jednog muškarca u trojku. On je pristao ali je rekao da on ne želi da ima seks sa tim muškarcem.

Rekao je da će ga uzbuditi da me vidi sa drugim. Našao je muškarca onlajn i on je više puta dolazio kod nas. Bilo nam je predobro, i jako uzbudljivo.

Od tada se više nismo čuli sa tim muškarcem, bar mi je tako moj muž rekao. Taj muškarac ima 28, ja 33 a moj muž 35 godina. U braku smo 6 godina i imamo dvogodišnju ćerku.

Moj muž se u poslednje vreme udaljio od mene, a ja sam mislila da je to zbog stresa koji doživljava na poslu. Međutim, kada sam mu prala odeću, u jednom džepu sam pronašla papir od iskorišćenog kondoma.

Mislila sam da me vara sa nekom ženom. Ali kada sam u njegovom telefonu tražila jednu fotografiju naše ćerke, slučajno sam videla snimak na kojem muža oralno zadovoljava muškarac sa kojim smo imali trojku!

foto: Profimedia

Nisam rekla ništa o tome, ali mislim da zna da nešto nije u redu. Zbunjena sam oko toga da li smo ja i moj suprug u otvorenoj vezi. Poverila sam se samo u jednoj prijateljici, koja kaže da se ne mogu žaliti na ponašanje mog muža, jer je prvobitno bila moja ideja da se neko drugi uključi u naš seksualni život.

Da li treba da prihvatim šta je učinio ili da mu se suprotstavim?

Deidre joj je odgovorila da to što je ona odobrila trojku nije isto kao ono što joj radi suprug iza leđa. Naglasila je da je njen muž možda tek sada otkrio da ima gej porive, ali da je to u svakom slučaju varanje.

Savetovala joj je da hitno popriča sa mužem, koji je možda sada zbunjen svojom seksualnošću i sramota ga je ta to prizna.

(Espreso.rs/The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media