IMAO JE ODNOSE SA 40 ŽENA A NIKADA NIJE OPRAO PONOS: Ovom muškarcu se zbog toga desilo nešto BAŠ GADNO (VIDEO)
Došao u emisiju sa gadnim problemom, Foto: E4 Printscreen

IMA I TOGA

IMAO JE ODNOSE SA 40 ŽENA A NIKADA NIJE OPRAO PONOS: Ovom muškarcu se zbog toga desilo nešto BAŠ GADNO (VIDEO)

Poslednja partnerka mu je rekla da mu se 'povećao', a umesto da ga to zabrine, on je zaključio da mu penis još raste.

Objavljeno: 03.02.2020. 13:19h

Zak (24) je imao problema s penisom i umesto da privatno ode doktoru, odlučio je svoj problem da podeli u britanskoj TV emisiji 'Sex Clinic'.

Tamo je penis morao da pokaže lekarki, ali i svim gledateljima emisije, piše IFLscience.

- Moj penis nekada neće raditi kako treba. Kožica me boli kada se spusti ispod glavića - objasnio je u emisiji.

Lekarki je rekao da oseća kako je kožica jako uska, pogotovo tokom seksa, a i da se u poslednje vreme pojavio čudan miris.

- Već dugo imam seksualne odnose, ali tek u poslednje vreme kožica mi se počela povlačiti preko glavića - rekao je.

Problem je počeo pre devet meseci.

- Pogledao sam dole i ulovila me panika. Sve se steglo na vrhu i izgledalo je grozno, a smrad je bio još gori. Pomislio sam si da nešto nije u redu - ispričao je.

Opisao je i kako zbog svog problema nekada nije mogao dovršiti seksualni odnos te da je imao osećaj kao da je podbacio. Poslednja partnerka mu je rekla da mu se 'povećao', a umesto da ga to zabrine, on je zaključio da mu penis još raste.

Doktorka u emisiji rekla mu je da mu se penis nije prirodno povećao već da se verovatno radi o upali penisa i kožice te da mora otići do specijalista. Tokom pregleda, specijalistkinja mu je rekla da prevuče kožicu unatrag preko penisa, a on joj je priznao da je to najviše što je ikad u životu povukao kožicu. Tada joj je bilo jasno o čemu se radi.

- Ta belo-žuta tvar koja ti se nagomilala ispod kožice zove se smegma i većinom se sastoji od odumrlih ćelija - rekla mu je.

Nagomilavanje te tvari nije zdravo i može dovesti do upala i infekcija. Inače se se rešava pranjem, ali Zak u celom životu to nikada nije uradio.

Sestra ga je pitala je li ikada penis oprao ispod kožice, a on je odgovorio da nije, koliko se može setiti. Ovaj konobar tvrdi da je do sada imao seksualne odnose s 40 žena, a  doktroka mu je savetovala da se odsada počne prati kako treba.

(Espreso.rs/24sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media