IZBEGAVAJTE LJUDE KOJI VOLE LJUBIČASTU BOJU: Morate biti jako oprezni sa njima, evo i zašto!
Seks / Ilustarcija, Foto: Profimedia

zanimljivo

IZBEGAVAJTE LJUDE KOJI VOLE LJUBIČASTU BOJU: Morate biti jako oprezni sa njima, evo i zašto!

Naime, boja može dosta toga da nam kaže o karakteru osobe, a između ostalog, možemo saznati i kakva je ta osoba u seksu

Objavljeno: 23.01.2020. 17:47h
  • 3

To je definitivno jedno od pitanja koje možete dobiti na prvom sastanku, a ako je potencijalni partner lukav, zapravo pokušava unapred da sazna čemu može da se nada u krevetu!

Naime, boja može dosta toga da nam kaže o karakteru osobe, a između ostalog, možemo saznati i kakva je ta osoba u seksu.

Očekivano, odaje strastvenu osobu koja zna da uživa u seksu, voli da preuzme inicijativu i traži slične partnere u krevetu.

Ljubičasta

Otkriva osobu kojoj je seks gubljenje vremena, tako da žene razmišljaju više o frizuri nego o užitku, a muškarci to odrađuju kao dosadan posao - znači, izbegavati po svaku cenu.

Narandžasta

Ovo je omiljena boja osoba koje vole da ostvaruju fantazije u krevetu. Napraviće svašta kako bi podstakli partnerovu maštu, a obožavaju predigru i nežnost.

Plava

Boja osoba koje seks vide kao umetnost kojoj pristupaju s elegancijom i stilom, a naročito su dobri muškarci koji obožavaju tu boju jer će učiniti apsolutno sve kako bi zadovoljili partnerku.

Ružičasta

Vole je zavodnice, žene kojima je flert vazduh i voda, ali zapravo pokazuju više nego što mogu da ponude jer su seksualno nezrele. Muškarci koji vole tu boju menjaju partnerke kao maramice, a afere s neznankama su im gotovo pa fetiš, piše metro-portal.hr.

Siva

Omiljena je nesigurnim i neodlučnim ljubavnicima koji imaju problema s prihvatanjem obaveza, a seks im nije ništa više od zadovoljavanja potrebe, pa se veoma loše slažu s bilo kim kome ova boja nije omiljena.

Zelena

Vole je vredni i nežni partneri, muškarci koji su puni razumevanja i spremni da ispune svaku želju partnerki, dok su žene toliko predane da im je svaki seks kao da ga doživljavaju prvi put.

Žuta

Ova boja omiljena je osobama koje su u krevetu submisivne i neće nikad odbiti partnerove želje koje su im mnogo važnije od njihovog sopstvenog zadovoljstva.

Bonus video:

(Espreso.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media