UPOZNALI SU SE PREKO TINDERA I ZAPOČELI VEZU: Sve je delovalo savršeno dok im istina nije preokrenula život!
Foto: AP

zašto?

UPOZNALI SU SE PREKO TINDERA I ZAPOČELI VEZU: Sve je delovalo savršeno dok im istina nije preokrenula život!

Sve više je mreža za upoznavanje, a sve manje iskrenih ljubavi

Objavljeno: 22.01.2020. 22:51h

Malo ko izlazi, viđa se sa ljudima i što je poražavajuće, pord toliko digitalnih aplikacija za upoznavanje, malo ljudi danas doživi istinsku bliskost s nekim, sve je manje srodnih duša, sve je više interesa.

Tinder je postao sve popularniji kao sredstvo za pronalaženje partnera, a i čini se vrlo prakrično, budući da je svedana na dve opcije, levo i desno, za sviđanje i nesviđanje. No ovde je u opticaju samo fizionomija u ponudi, a priča se razvija tek nakon toga što padne obostrani swipe na desno.

Nataša je više eksperimentalno instalirala Tinder i znatiželja je vodila kroz sledeće korake. Doktori, kuvari, psiholozi, novinari, frilenseri, avanturisti... Zaista izbor je veliki, a bombardovane porukama je krenulo ofanzivno.

Ipak, kod žena, da li zbog horomnskog ili bilo kojeg drugog faktora, napravi se konačan izbor. Ostaje opcija na tom jednom alfa izabraniku i sva nadanja i očekivanja na njegovom su fokusu.

Milan je bio tako šarmantan, a i distanca između njega i Nataše na Tinderu je pokazivala svega tri kilometra. Vrlo brzo su razmenili brojeve telefona, nakon čega su usledili višečasovni razgovori.

Ispstavilo se da su im interesovanja vrlo slična, da slušaju istu muziku, vole iste filmove... Bajka XXI veka, jednom rečju. Prvi njihov susret ništa manjeg intenziteta nije bio. Dok su ćaskali uz vino i večeru, Kupidon je gađao svojim strelicama, ali biće da ih nije bilo dovoljno.

Nakon par viđenja i romantičnih šetni, obilaska grada, došli su u njegov stan. Garsonjera, s ukusom opremljena, prigušene rasvete, s muzikom koja ne remeti romansu, Nataša je već bila sigurna da je pronašla onog pravog.

Noć je bila kratka za sve lepote koje je donosila. Njihova su se tela sjedinila i topila u strastima. Buđenje je za Natašu ipak bilo susret s realnošću kakvu nije očekivala.

Milan je obučen sedeo na krevetu zureći u svoj mobilni telefon, poljubio je tek reda radi ni ne pogledavši je. Samo je kratko izustio, "Moramo odmah da krenemo, obuci se".

Nikad jeftina rečenica, poražavajuća za ego, biće, žensko, iskorišćeno, telo. Osećala se kao krpa kojom se briše patos.

Rastali su se ispred njene kuće, od svog telefona nije dizao glavu i ažutno je kucao poruke. Poslednje što je čula od njega, bilo je "Na vezi smo, ljubim te".

I tako je usledio poražavajući "unmatch", a mobilni pretplatnik više nikada nije bio dostupan.

Bonus video:

(Espreso.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media