OTIŠLA SAM NA ODMOR SA DRUGARICAMA I ZATRUDNELA: Muž misli da je dete njegovo, ali nema pojma šta sam tamo radila!
Ilustracija, Foto: Profimedia

ispovest neverne žene

OTIŠLA SAM NA ODMOR SA DRUGARICAMA I ZATRUDNELA: Muž misli da je dete njegovo, ali nema pojma šta sam tamo radila!

"Moj suprug je oduševljen što očekujem dete, ali uopšte ne znam ko je tata. Da li da priznam?"

 
Objavljeno: 19.11.2019. 14:04h
  • 4

Kolumnistikinji portala Sun, Deidri Sanders, javila se žena sa užasnim problemom.

Ovo je njena ispovest:

- Otišla na last minute odmor sa drugaricama. Muž mi je rekao da se opustim i zabavim dok sam ostao kod kuće sa decom. Učinila sam upravo to - imala sam seks sa tri različita momka i završila sam trudna. Sada ću poludeti od brige.

Imam 35 godina i znam da sam je trebalo da budem razumnija. Imam divnog muža, dom i dečaka i devojčicu, starosti osam i deset godina. Ne želim ništa, zaista.

Četvoro mojih prijatelja rezervisalo je odmor na Kanarima. Dve su bili neudate, a dva razvedene. Mama jedne devojke se razbolela pa su me pitale da li bih volela da idem s njima, a moj muž je bio za to.

foto: Profimedia

Kao da sam opet imala 20 godina. Upoznali smo grupu muškaraca u kasnim dvadesetim godinama. Bili su studenti  i imali su nekoliko dana odmora svake godine. Svi smo puno popili i otišli ​​na večernju šetnju plažom. Tip koji je hodao pored mene stavio mi je ruku oko ramena i šapnuo da misli da sam prekrasna, najlepša u našoj grupi.

Bila sam polaskana. Moj muž mi nikad ne daje komplimente. Kad je ponovo šapnuo, ovaj put da se vratimo u sobu i ostavimo ostale da nastave sa njihovim šetnjama, rekla sam u redu. Probudila sam se pored momka ujutro. Tek tada sam shvatila da ga uopšte ne znam.

Tokom ostatka odmora sam imala seks sa još dva momka. Bila sam na tableti, tako da sam mislila da sam sigurna, ali imala sam uznemiren stomak dok sam bila tamo i pretpostavljam da je to značilo da tableta ne funkcioniše.

Moj suprug je oduševljen što očekujem dete, ali uopšte ne znam ko je tata. Da li da priznam?

Deidre joj je odgovorila:

- Zvanični datumi trudnoće su od početka vaše poslednje menstruacije. Može li to biti beba vašeg supruga? Pod pretpostavkom da ste začeli na odmoru, razmislite o posledicama da mu kažete šta ste smislili i koji je otac vaše dece. Ako odlučite da sve to zadržite za sebe, to ćete morati čuvati zauvek - i da budete sigurni da će i prijatelji s kojima ste letovali takođe ćutati. 

Kad se ovo sredi, ponekad poklonite mužu kompliment. Ovo može da mu poveća samopouzdanje i podstakne ga da učini isto. Razmislite i o tome da dogovorite neko čuvanje dece, pa ćete se moći da se zabavljate zajedno.

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media