OŽENJENI AUTOMEHANIČAR MI JE URADIO POPRAVKU ZA DŽABE, ALI SAM MU... Ispovest ove žene mnogi su osudili
Ilustracija, Foto: Profimedia

ISKRENO PRIZNALA

OŽENJENI AUTOMEHANIČAR MI JE URADIO POPRAVKU ZA DŽABE, ALI SAM MU... Ispovest ove žene mnogi su osudili

Ispričala je kako je godinama bila podložna svom neodgovornom seksualnom ponašanju 

Objavljeno: 20.09.2019. 08:16h
  • 2

Svake nedelje čitaoci The Guardiana šalju priče o svojem seksualnom životu, a ovoga puta objavili su priču o velikoj promeni koja je nastala u životu jedne žene.

Ispričala je kako je godinama bila podložna svom neodgovornom seksualnom ponašanju i tek je u kasnijoj dobi shvatila kako nešto mora da preduzme.

- Bila sam neverna u prvom braku, a kada bih bila slobodna, imala bih moral ulične mačke - započela je žena svoju ispovest i nastavila:

- Oduvek sam bila takva, ne znam zašto.Naravno, nisam spavala s muškarcima koji mi nisu bili privlačni, a samo sam jednom spavala s muškarcem za novac. U pitanju je bio oženjeni automehaničar koji mi je popravio automobil bez da je trebalo da platim. Generalno, kad god sam se nekome sviđala, to sam smatrala dovoljno dobrim razlogom da s njim i spavam - nastavila je svoju priču.

Kaže kako je uvek imala izrazito aktivan seksualni život, ali joj je svejedno trebalo više godina da shvati koliko se istinu oseća nesigurno u vezama.

Svojim partnerima bi postavljala testove i izazove koje bi oni uvek padali. Vikala je na decu jer je predugo čekala nečiji poziv i na kraju bi ona prva nazvala jer nije mogla da podnese strah od odbijanja.

Nakon puno promišljanja, shvatila je kako sama sebe stavlja u emocionalne agonije kojima nije dorasla i odlučila kako je vreme da ukloni muškarce iz svoga života

- Sada, sa 61 godinom i nakon gotovo pet godina celibata shvatam koliko sam srećna. Ponekad mi nedostaje maženje ili netko za razgovor, ali za to uvek postoji Fejsbuk- istaknula je.

Za kraj je kazala kako uživa u samostalnom životu. Po prvi puta sama obavlja sve, a tvrdi kako je sama sebi dovoljna čak i kada se radi o seksu.

(Espreso.rs/Večernji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media