VRŠNJAKE VUČEM ZA NOS, A SA ČIČAMA... Studentkinja iz Beograda otkrila svoju PAKLENU TAKTIKU!
Studentkinja otkrila svoju taktiku, Foto: Profimedia

ispovest

VRŠNJAKE VUČEM ZA NOS, A SA ČIČAMA... Studentkinja iz Beograda otkrila svoju PAKLENU TAKTIKU!

-Kada sam došla u Beograd, da studiram, osetila sam neviđenu slobodu-

Objavljeno: 25.07.2019. 09:13h
  • 29

Počela sam da izlazim sa momcima, a moja cimerka, koja je tri godine starija od mene naučila me je trikovima pomoću kojih mogu da dobijem od njih šta god hoću... Naravno, bilo je i seksa. Momci na žurkama i po klubovima nisu mnogo hrabri, ali preko drugarica je lako naći poneko mače koje jedva čeka da te izvede i plati piće ili večeru. A kada bih bila raspoložena, dovela bih ih i u sobu, na seks...

Međutim, moj život se totalno promenio kada me je na jednom splavu smuvao jedan stariji čovek. Zvao se Sreten. Bilo je to totalno bizarno, nešto čemu se nikad nisam nadala. Zaista sam mislila da ću ga otkačiti, ali nekako mi je uzeo broj telefona... Zaveo me je, i rekla sam sebi: "Daj, šta ima veze što ima pet banki, opet je sladak, sve treba isprobati!"

Ali, kada smo završili u krevetu, totalno me je raspametio! I nije bila stvar samo u iskustvu. Stvar je bila u tome što je seks sa njim trajao dva sata, i sv*š*la sam tri puta! Prvo me je majstorski lizao, a kad je počeo da ulazi u mene tako razrađenu, potpuno me je osvojio. Klinci bi sv*š*li čim bi me pipnuli - uđu, jednom, dvaput, i već gotovo, ja ništa i ne osetim. Ali, sa mojim novim ljubavnikom bilo je drugačije: on me je bukvalno razvalio!

Posle te večeri sam se opametila. Sada klince samo vučem za nos, i puštam ih da mi plaćaju pića, večere, da me vode na žurke i đuske, a u gaćice ih ne puštam ni pod razno. Neka se na drugima vežbaju! Posle Sretena, upoznala sam još jednog matorca, Miloša, i on takođe nije izneverio moja očekivanja.

Sada upražnjavam seks samo sa njima dvojicom... Ponekad mi, doduše, zafali neka stvarno romantična ljubav, ne mogu da kažem da sam u Sretena ili Miloša baš-baš zaljubljena, mada sad ne bih mogla ni da zamislim život bez naših avantura u krevetu. Ali, ne znam čemu uopšte da se nadam... Današnji momci su pravi šmokljani...

Bonus video

(Espreso.rs) 


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media