Ovaj tip muškarca najbolje zadovolji ženu u krevetu
Ilustracija, Foto: Profimedia

za dame

Ovaj tip muškarca najbolje zadovolji ženu u krevetu

Naučnici su ispitivali žene o njihovom seksualnom životu, pa su otkrili koji tip muškarca nas najviše oduševljava u seksu

Objavljeno: 13.07.2019. 13:11h
  • 5

U istraživanju Univerziteta Kvinslend učestvovalo je 100 žena, a morale su da odgovaraju na brojna pitanja o njihovom dotadašnjem seksualnom životu. Cilj istraživanja bio je da se otkrije koji to muškarci u očima žena imaju najbolje kvalitete za ljubavnika. Naučnici su takođe hteli da saznaju s kojim tipom ljubavnika su ispitanice najlakše doživljavale orgazme – a s kojim ne.

Iz dobijenih odgovora može se videti da duhoviti, kreativni, dragi i verni muškarci imaju najbolje kvalitete kao ljubavnici. Takvim je frajerima zanimljivo i važno da znaju najbolji način kako da dovedu ženu do vrhunca. Osim toga, otvoreniji su razgovor – pa i o seksu i preferencama – te se više trude oko predigre.

Zanimljivo, ove osobine izgleda pripadaju i idealnom mužu - najnovije istraživanje sprovedeno među belgijskim naučnicima pokazalo je koje osobine mora imati muškarac da bi bio privlačan ženi i da bi ga smatrale dobrim kandidatom za brak. U istraživanju je učestvovalo 87 heteroseksualnih studentkinja prema kojima su najprivlačniji muškarci oni kojima je porodica važnija od posla i karijere.

Prema njihovom mišljenju, porodični tip muškarca bolji je za brak jer će biti podrška porodici, bolji suprug i bolji otac deci i više će se uključivati u svakodnevni porodični život. Osim toga, njihov idealan muškarac mora biti druželjubiv, a poželjno je da pomaže starijim osobama, otvara vrata ženi, ponese joj neku tešku stvar i tako joj do znanja da brine o njoj i da je pažljiv.

Da izgled nije ključni faktor kod odabira partnera, pokazala je i nedavno objavljena studija u časopisu Psychological Science. Naime, prema toj studiji muškarci prosečnog fizičkog izgleda i zavidnog nivoa samopouzdanja poželjniji su kod ženskog pola nego oni s višim nivoom fizičke privlačnosti. Rezultati istraživanja pokazali su i da muškarci koji nisu previše opterećeni svojim fizičkim izgledom odgajaju samouvereniju decu.

BONUS VIDEO: KAO ĐULE DA JE ISPALIO U ČUNJEVE! Ovako izgleda kad robot kugla! (VIDEO)

(Espreso.rs / miss7.24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media