ISPOVEST DEVOJKE IZ FINE PORODICE! Popila sam OVO na žurci, a onda sam završila NA UŽASNOM MESTU
Žurka ilustracija, Foto: Shutterstock

tuga!

ISPOVEST DEVOJKE IZ FINE PORODICE! Popila sam OVO na žurci, a onda sam završila NA UŽASNOM MESTU

Jedan pijani izlazak od mene je napravio laku ribu, iako sam bila čuvena po svojoj probirljivosti

Objavljeno: 17.05.2019. 12:08h
  • 1

Devojka sam iz fine porodice, viša srednja srpska klasa, to znači da sam dobila kola kad sam napunila 18 godina. Nije mi padalo na pamet da se smucam sa dripcima kakvih je Beograd pun, uvek sam htela i mogla da nađem normalne i pristojne momke. Se*s posle prvog sastanka nije dolazio u obzir. Ipak, znate već, život nema pravila, to jest, svako pravilo ima izuzetak.

Jedan pijani izlazak od mene je napravio laku ribu, iako sam bila čuvena po svojoj probirljivosti. Te večeri su mi drugarice u jednom klubu na Savi dale da pijem tekilu, i odmah sam primetila da ima vrlo pozitivan efekat na mene. Raskomotila sam se, skinula džemper i počela da se uvijam pored šanka, dok je muzika treštala.

Nije mnogo prošlo, kada mi je prišao solidan frajer i šapnuo mi na uvo: "Gde si bila celog mog života?" Dakle, u bilo kojoj drugoj situaciji bih ga oterala u materinu zbog ovog glupavog starta, ali, kao što rekoh, tekila...

Nisam ni trepnula, a već smo se žestoko ljubili i vatali. Nije gubio vreme, nego je spustio šaku dole i zgrabio me dole. (nosila sam minić). Uhvatio me je za ruku i poveo u toalet.

Iskreno, više sam očekivala od tako ekskluzivnog mesta. Toalet je smrdeo, ali ja to u trenutku požude nisam mnogo osećala. Upali smo u jednu kabinu ženskog toaleta, on me je pribio uza zid i svukao me da bi zatim pro*ro u mene. 

Kada smo izašli napolje, osećala sam se prljavo, ali i nekako oslobođeno. Valjda sam sama sebi dosadila u ulozi "ledene kraljice". Nisam se čula s njim posle te večeri. A često mi dođe da povedem nekog mišićavog tipa u toalet na javnom mestu, pa da polupamo pločice od se*sa.

(Espreso.rs / Mediji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media