ŽENA MI JE TRAŽILA DA ORALNO ZADOVOLJIM DRUGOG MUŠKARCA: Muž je pristao na ovo, ali je odmah javno zatražio POMOĆ!
Trojka / Ilustracija, Foto: Youtube/printscreen

ĐAVO DOŠAO PO SVOJE

ŽENA MI JE TRAŽILA DA ORALNO ZADOVOLJIM DRUGOG MUŠKARCA: Muž je pristao na ovo, ali je odmah javno zatražio POMOĆ!

Seksualne zavrzlame su se otrgle kontroli ... 

Objavljeno: 03.05.2019. 18:20h

Jedan muškarac je nedavno objasnio da on i njegova supruga već dugo vremena praktikuju seks sa različitim ljudima zajedno. Obično je uvek u pitanju još jedan muškarac koji zajedno sa njima uživa u seksualnom odnosu.

Međutim, problemi su nastali kada je supruga postala ljubomorna na njegovo intimno zbližavanje sa drugim muškarcem. Pročitajte o čemu se radi. 

"Godinama žena i ja praktikujemo svingovanje, ali ni ona ni ja nismo očekivali da će se desiti ovakav preokret.

Moja supruga ima 42 a ja 45 godina. Drugi muškarac ima 44. Obožavam svoju ženu i ne želim da išta upropasti naš odnos. Mi smo svingeri već godinama, tako smo se dogovorili i nikada nismo imali problema u odnosu zbog toga.Našli bismo nekog muškarca na internetu, videli se na piću i onda, ukoliko se slažemo, ugovorili i seks i to je tako oduvek funkcionisalo. Žena bi imala seks sa nama dvojicom, i nikada nije bilo ljubomore, naprotiv.

Međutim, uvek smo se zadržavali samo na klasičnom seksu, a nedavno je moja žena rekla da bi volela da priuštim oralni seks tom muškarcu sa kojim smo se viđali, i to dok ona gleda. Pristao sam i uživao sam u tome više nego što sam očekivao, ali od tada je naš seksualni život krenuo nizbrdo. Ona više uopšte nije zainteresovana za mene. Kad je pitam šta nije u redu, kaže da dramim.

Na kraju mi je na moje insistiranje priznala da je bila jako ljubomorna kada je videla tog muškarca kako je intiman sa mnom. Osećam se kao da mene namerno izbegava i da krijući se ima seks sa njim, iako sam siguran da to nije istina.Šta da radim, kako da povratim naš seksualni život? – glasi pitanje ovog zabrinutog muškarca koji se za savet obratio Didri, kolumnistkinji časopisa „The Sun“.

A ovako glasi i njen odgovor:

– Vi i supruga ste otkrili da trojka nije uvek fantazija. Nekad je i surova realnost. Stvar je u tome da ste uživali u oralnom seksu više nego što ste očekivali, dok je žena neočekivano postala ljubomorna. Vreme ne možete da vratite, ali možete da probate da ponovo izgradite povezanost i to tako što ćete se praviti da ste tek sad ušli u vezu. Ne uplićite se u trojke, već se fokusirajte na odnos vas dvoje i povežite se kao pravi par.

BONUS VIDEO:

OVAKO PARKIRAJU AUTOMOBILE U ARGENTINI! Nagradno pitanje glasi- kako im to polazi za rukom? (VIDEO)

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media