ŽENU JE ZAPOSTAVIO MUŽ, A ONA NIJE GUBILA VREME! Brak joj je propao, a on ju je SKINUO u pravom trenutku
Seks, ilustracija, Foto: Profimedia

ispovest

ŽENU JE ZAPOSTAVIO MUŽ, A ONA NIJE GUBILA VREME! Brak joj je propao, a on ju je SKINUO u pravom trenutku

Počeo je da me skida, a ja sam se u početku branila, ali ... Ovako je to bilo!

Objavljeno: 25.04.2019. 10:41h
  • 1

Sara, čiji je brak bio u krizi odlučila se na nesvakidašnji korak, a ovo je njena ispovest:

Počeo je da me skida, a ja sam se u početku branila, ali ... Ovako je to bilo:

Brak mi ništa nije valjao, uvek iste stvari, muž ne obraća pažnju na mene i omalovažava me.Počela sam da fantaziram o drugarima moga sina. Znala sam da je situacija loša kada sam počela da ih tražim na netu i gledam njihove Fejsbuk strane itd. Kao da sam skupljala hrabrost.

Tu je bio jedan koji je dolazio sa ostalima i primetila sam da me dosta gleda i često priča sa mnom. Videlo se da flertuje. Bio je neki film na TV-u koji je imao sličan scenario i to je učinilo da se zapitam. Jednom smo pričali dok su ostali bili na spratu, sedeli smo i pričali, a onda je počeo da priča o svojoj devojci i s*ksu, kako ona ništa ne radi, samo leži, on je rekao kako u porno filmovima rade mnogo više stvari a ja sam mu rekla, dušo, ona je mlada i neiskusna, kada sazri znaće mnogo više.

On je pitao da li ja znam mnogo više pošto sam starija. Ja sam se zasmejala i rekla da znam neke stvari ali da mora da se vežba da bi se održala veština. Rekao je da misli kako lepa žena kao što sam ja sigurno puno vežba sa mužem. Čuti takav kompliment od nekoga kada nisi navikla da ih dobijaš, pa istopila sam se. Rekla sam mu da to nije slučaj, a on je rekao da je moj suprug ne bih mogla da hoda. Rekla sam "a jel" i onda je sve počelo da se greje.

 

Rekla sam mu da je bilo dosta, da ima mlađu devojku kojoj može da priča takve stvari. Odjednom je počeo da priča svašta nešto! Kako želi seksi stariju ženu, kako imam dobro d**e. Bila sam tako uzbuđena, samo sam gledala na vrata i slušala da neko ne naiđe. On je počeo da skida pantalone i hteo je da ih skine, a ja sam mu govorila da stane i da nije normalan. Pričao mi je da zna da i ja to želim i skinuo se preda mnom, videla sam da je mnogo uzbuđen.

Zaključala sam vrata, a on je pitao šta mislim da će da se desi ovde. Počeo je da me skida, a ja sam se u početku branila, ali kada sam osetila njegov dodir ispod majice... Zaboravila sam kakav je osećaj da te neko privlačan i mlad dodiruje. Naterala sam ga da obeća da neće reći nikome i da mora da bude brz, on me je poljubio i rekao da ne brinem. Onda mi je skinuo pantalone i gaćice, bilo me je malo blam jer nisam bila baš sređena, jer je prošlo neko vreme. Onda se spustio dole, pa smo to uradili, po malo od svega onako na brzinu i onda je bilo gotovo.

Rekla sam mu da izađe i ode na sprat kod drugih, a ja sam ostala dole, istuširala se i opustila.

Eto, to je moja "loša" priča.

Bonus video:

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media