NIJE FORA, STVARNO VAM SE SMANJE: Šta se događa sa ženskim grudima kad dugo nemate seks?
Bez seksa grudi se mogu smanjiti?!, Foto: Profimedia

NIJE FORA, STVARNO VAM SE SMANJE: Šta se događa sa ženskim grudima kad dugo nemate seks?

U ogledalu primećuješ promene na grudima?

Objavljeno: 03.02.2019. 15:27h
  • 14

U poslednje vreme primećuješ neke promene na svojim grudima? Onda baci pogled na kalendar – i kad si poslednji puta spavala s muškarcem.

Naime, ako duže vreme apstiniraš od seksa, upravo ta apstinencija može biti uzrok tim promenama. Neverovatno, ali istinito: seks može pozitivno delovati na izgled tvojih grudi – a kako deluje apstinencija, saznaj u nastavku teksta…

Nema seksa? Evo što se događa s tvojim grudima

Ruku na srce, ponekad ima faza kad nismo toliko seksualno aktivne. Možda je to vreme dok traje menstruacija, trenutno nemaš ljubavnika ili se vatra u vezi ugasila. Međutim, sada postoji jedan dobar razlog da probudiš svoj seksualni život – tvoje grudi će ti zahvaliti.

 

1. Pozdrav, superosetljive bradavice

Ako se niko već duže vreme nije bavio tvojim grudima, verovatno će postati preosetljive. Tada i grudnjak ili majica mogu biti neudodne i „grube“ za bradavice – čak mogu izazvati neugodne reakcije.

2. Zbogom čvrstini

Grudi su mnogim muškarcima za vreme predigre ili ljubavnog čina u prvom planu. Grudi se maze, masiraju ili ližu. Osim što je to sjajan osjećaj, ubrzava krvotok. A upravo to pomaže grudima da ostanu čvrste.

3. Tvoje grudi postaju manje

Tako je: jedna moguća posledica seksualne apstinencije zaista su manje grudi. Razlog je jednak kao i kod čvrstine. Ako nisu redovno masirane da bi se ubrzao krvotok, fini krvni sudovi mogu čak i da se blokiraju.

BONUS VIDEO:

(Espreso.rs / Miss7.24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media