IMAO JE SE*S SVAKU NOĆ SA DRUGOM ŽENOM: Smotao sam OGROMAN BROJ ŽENA i zaključio sam nešto ODVRATNO!
Ipak mu je nešto falilo..., Foto: Shutterstock

LUDOVAO!

IMAO JE SE*S SVAKU NOĆ SA DRUGOM ŽENOM: Smotao sam OGROMAN BROJ ŽENA i zaključio sam nešto ODVRATNO!

Iako konstantno izlazi na sastanke, nikako ne može da se zaljubi!

Objavljeno: 29.01.2019. 18:23h
  • 16

U kolumni britanskog magazina "The Sun" u okviru koje se ljudi obraćaju za pomoć terapeutu Dajdre Sanders, javio se i jedan muškarac kako bi olakšao dušu i zatražio savet u vezi svojih podeljenih emocija.

Prenosimo njegovu kratku ispovest u celini.

"Draga Dajdre, otkako sam se razveo pre dve godine, imao sam pregršt beznačajnih i kratkih veza sa ženama koje sam upoznao na Internet stranicama za upoznavanje. Ipka, nešto kao da me sprečava da se zaljubim u jednu ženu i da budem monogaman. Konstantno izlazim na sastanke i svaka mi donekle odgovara. Imam seks sa različitim ženama, ali se posle toga osećam totalno jadno i ucveljeno.

Imam 37 godina i razvod mi je bio vrlo mučan. Ipak, nedavno je moj odnos sa bivšom suprugom postao bolji, i ona je postala mnogo ljubaznija prema meni. Sada često maštam o tome kako bih voleo da se pomirimo, iako mi ona više nije seksualno privlačna. Možda sam samo zaljubljen u ideju o njoj, a ne u nju kakva je ona zaista, i zbog toga ne mogu da krenem dalje. Ne shvatam - da li sam još uvek zaljubljen u bivšu suprugu ili sam zavisan od kratkotrajnog i besmislenog seksa?", zapitao se ovaj muškarac.

Dajdre mu je savetovala da se priseti svih razloga zašto je njegova bivša postala bivša, te da je normalno da je oprezna kada ječ o ponovnom vezivanju za nekoga.

BONUS VIDEO:

Direktor kraljevačke bolnice zabranio Radiši Pavloviću da se obrati u vezi sa nađenim bebama!

(Espreso.rs / Blic žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media