DAJ MU MALO, RETKO i NEVOLJNO: SEKS saveti za žene iz 1894. su nešto što će vas SLATKO NASMEJATI!
Koliko su se stvari promenile do sada?, Foto: Profimedia

može li se nešto naučiti iz ovoga?

DAJ MU MALO, RETKO i NEVOLJNO: SEKS saveti za žene iz 1894. su nešto što će vas SLATKO NASMEJATI!

Iako autorka nije imala nameru da bude smešna, njena knjižica "Uputstva i saveti za mlade neveste" iz 1894. danas nasmejava mnoge.

Objavljeno: 18.01.2019. 08:32h
  • 176

Voljena žena velečasnog L. D. Smitersa, kako je Rut Smiters nazvala samu sebe, mladim ženama pojašnjava ponašanje tokom seksa, šta da očekuju i kako da spreče snošaj. Mlade su prikazane kao neiskusne devojke, a muškarci kao predatori koji bez seksa ne mogu da žive.

Ženama se savetuje da "moraju izdržati" jer će tako zadržati muža, imati sigurnu budućnost i dobiti decu.

Seks dva puta nedeljno je u početku braka sasvim dovoljan, a na ženi je da se potrudi da tu brojku vremenom smanji. To može uraditi glumljenjem glavobolje ili neke bolesti, a može se i praviti da spava dubokim snom.

Ukoliko želi da je poljubi u usta, svakako bi bilo poželjno da okrene glavu tako da mu usne završe na njenom obrazu. Dobra prepreka je i započinjanje svađe sat vremena pre mogućeg snošaja. To će ga sigurno ohladiti.

Muškarca, po ovoj knjizi, ne bi trebalo ohrabrivati na seks, jer bi ga oni želeli praktikovati svaki dan. Žene se upozoravaju da su oni "po prirodi perverzni" i svakakve ideje im mogu pasti na pamet. Posebno oprezne žene bi trebale biti kada su abnormalne poze u pitanju i korišćenje usta na raznim delovima tela.

Golotinja, priče o seksu, gledanje fotografija i crteža koji prikazuju ili sugerišu seks "su odvratne navike koje će muškarac verojatno steći ako mu je to dopušteno".

Ako do seksa već dođe, žene bi trebale da pripaze da to rade u mraku. Uz to, dobro bi bilo da nose debele spavaćice koje ne skidaju sa sebe. Važno je pre i tokom samog čina "mirovati što je više moguće" i ne ohrabrivati muškarca još više.

Savet ženama je da ne pomažu suprugu da dođe do kreveta po mraku jer, uz malo sreće, može pasti i povrediti se, a to je dobar izgovor da seksa ne bude. Ali, ukoliko ipak uspe i pokuša da se zavuče pod njenu spavaćicu, jedan od izgovora mogao bi biti: "Moram u kupatilo".

Napominje se i kako pametne žene moraju same težiti usavršavanju metoda odbijanja i obeshrabrivanja supruga od seksa.

- Do pete godine braka taj "nemili događaj" treba svesti na jednom mesečno, a do desete godišnjice bi većina žena trebala da uspe da seks potpuno izbaci iz spavaće sobe. Do tada većina venčanih parova već ima decu i nema potrebe za time - napisala je ova supruga metodističkog pastora.

Njen sažeti savet glasi ovako: "Jedno kardinalno pravilo braka je to da se nikada ne sme zaboraviti: daj malo, retko i, pre svega, nevoljno".

BONUS VIDEO:

Kurir dnevni horoskop za 18.01.2019.

(Espreso.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media