OVE POZE ŽENI OMOGUĆAVAJU NAJBOLJE ORGAZME: Krajnje je vreme da ih probate
Ako žena uživa u strastvenim trenucima, više uživa i on jer ga sam pogled na nju dodatno uzbuđuje, Foto: Profimedia

ako niste znali

OVE POZE ŽENI OMOGUĆAVAJU NAJBOLJE ORGAZME: Krajnje je vreme da ih probate

Muškarcima nema ništa draže nego kad vide da su kvalitetno zadovoljili svoju partneriku u krevetu

Objavljeno: 01.01.2019. 16:05h
  • 3

Položajem svog tela žena namešta koliko će klitoris biti stimulisan tokom penetracije. Želi li da penis više dotiče klitoris, samo se mora više nagnuti prema muškarcu i malo više stisnuti bedra.

Muškarcima nema ništa draže nego kad vide da su kvalitetno zadovoljili svoju partneriku u krevetu. Takođe, ako žena uživa u strastvenim trenucima, više uživa i on jer ga sam pogled na nju dodatno uzbuđuje. Stručnjaci za seks izdvojili su top četiri poze za koje tvrde da su ženama najdraže, odnosno da u njima najviše uživaju, a objasnili su i zašto.

Pseći položaj

Poznat i kao "doggy stile". Kod ove poze žena je na kolenima i dlanovi su joj na tlu, a muškarac penetrira odpozadi. U ovom položaju stimulira se ženina G- tačka što rezultira jakim orgazmom.

 

Položaj mačke

U ovoj pozi dolazi do izražene stimulacije klitorisa. Poza je slična misionarskoj, samo što je muškarac pomaknut malo više (oko pet centimetara) tako da mu kod penetracije penis dotiče klitoris. U isto vreme žena drži noge omotane oko muškarca i kontroliše pritisak.

Ona je gore

Samim time ima kontrolu nad celom situacijom, a i položajem svog tela namešta koliko će klitoris biti stimulisan tokom penetracije. Recimo, želi li da penis više dotiče klitoris, samo se mora više nagnuti prema muškarcu i malo više stisnuti bedra, piše BestLife.

Most

Kod ovog položaja dolazi do duboke penetracije. Radi se o pozi koju možemo nazvati obrnutim "doggyjem". Žena legne na leđa pa se podigne tako da su joj stopala i dlanovi na tlu, a stražnjica u zraku. Muškarac je na kolenima, između njenih bedara i rukama joj pridržava zadnjicu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.rs/24sata.hr)

 


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media