U VEZI SU TRI GODINE, NEMAJU SEKS I NE PLANIRAJU DA GA IMAJU: Mnogi ih osuđuju, a oni tvrde da im je veza SAVRŠENA
Foto: Printscreen/youtube

STABILNA VEZA

U VEZI SU TRI GODINE, NEMAJU SEKS I NE PLANIRAJU DA GA IMAJU: Mnogi ih osuđuju, a oni tvrde da im je veza SAVRŠENA

Oni smatraju da se emocije mogu pokazivati i na druge načine

Objavljeno: 24.09.2018. 10:45h
  • 66

Šarlot i Džejkob iz Velike Britanije u vezi su tri godine, nemaju seksualne odnose niti to nameravaju da rade u budućnosti. Svoju priču otkrili su u jednoj emisiji na BBC-ju, a tvrde da je njihova veza savršena iako seks nije deo nje. Pokušali su da budu intimni prvih pola godine veze, ali to ih nije usrećnilo pa su odlučili da seks neće biti dio njihovog odnosa.

Šarlot je priznala da je aseksualna, a Džejkobu seks s osobom koju to ne usrećuje takođe ne prija. Nije poželeo raskid jer kaže da je Šarlot fantastična osoba, a emocije se mogu pokazivati i na druge načine.

Priznali su da ih zbog njihovog načina života društvo osuđuje, ali su vremenom prestali da se obaziru na druge. Tvrde da su jako srećni.

Život aseksualnih osoba oduvek je zanimljiv i intrigantan. U istoj emisiji se pojavio i jedan gej bračni par koji nema seksualne odnose iako je zajedno četiri godine. Obojica su aseksualni i tvrde da im seks nije potreban.

Iako se mnogima ovakav način života čini nemoguć, jedno istraživanje u Velikoj Britaniji je pokazalo da čak 18 % osoba mlađih od 30 godina protekle godine nije imalo seksualni odnos ili su ga imali manje od deset puta tokom cele godine.

(Espreso.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media