ISPOVEST KUČKE: Uživam u nadređenosti tom stvoru koji me gleda i ne trepće!
Foto: Shutterstock

hmmm...

ISPOVEST KUČKE: Uživam u nadređenosti tom stvoru koji me gleda i ne trepće!

Uživam u svojoj nadređenosti tom tužnom stvoru koji me gleda svojim okicama i ne trepće

Objavljeno: 19.09.2018. 17:28h
  • 1

Samo trepnem svojim "zlim" zelenim okicama, i sve mi je na tacni, a vi se samosažaljevajte dok odlažete svoje zadovoljstvo, kako bi namirili vašeg čoveka, vašu suštinu, vaše drugo "Ja", vašu srodnu dušu. Jer sve dok mu je u gaćama, nema frke, zar ne?

Ja sam ona koja zove muškarca kad god joj se "digne", pa ga šutnem nakon što me smori. Zla sam, zar ne? A, kad muškarac uradi tako nešto, on je muško, švaler, baja, džek. E, moje mučenice, isprani mozgići, borite se protiv patrijarhata, u on vam se uvukao samu srž bića.

Nisam ja bezosećajna kučka, niti žderačica muškaraca, čak ih i nisam puno imala, ali što bi se ikome pravdala? Nije to bezosećajnost, hladnoća ili trauma iz prošlosti, to je stav, samosvest i inteligencija.

Kada se smorim, idem dalje. Zašto? Zato što sam stalno gladna. Gladna novih iskustava, sirove energije, strasti. Gladna novog. Nikad nisam zadovoljna, a uvek sam zadovoljena.

I dok vi sve radite kako bi zadovoljile svoje muškarce, misleći da će te ih tako sprečiti da legne sa prvom koja mu se ponudi, ja živim. Živim punim plućima i ako se pitate, mirno spavam. Ne kao beba, već kao srećna žena.

Često muškarci pokušavaju da me spasu, kao da mi spas treba, ali to nije tačno. Ja sam slobodna, a vi ste do guše u okovima. Pristajete na sve, ispunjavate društvene norme i ponižavate se. Zapravo, ponižavate ceo ženski rod, a posle ste degradirane? I treba da budete.

S godinama, primetila sam da privlačim nesigurne muškarce, one kojima treba majka, domino dama ili jača ličnost. Sažaljevam i njih. Uživam u svojoj nadređenosti tom tužnom stvoru koji me gleda svojim okicama i ne trepće. Ja sam mu ceo svet, a kada ga ostavim, njemu se život sruši. Slabić.

Jedino tužnije od slabih žena su slabe žene sa velikim atributima. Ukoliko imate sise, pokazivaće ih i na minus dvadeset, neka jer šta im drugo preostaje? Morate nekako privući poglede muškaraca koji su "neko" od rođenja do smrti, vi nakaze 21. veka.

Vi znate kako da "dignete" muškaraca i koristite vešto to oružje. Mislite da ste ga uhvatili? A samo ste ga zadovoljile. Ženski atributi ih pale, a ženska pamet ih kastrira. A ja volim da kastriram takve moralne nakaze, izlučevine porno industrije koje su se "osilile" da se iživljavaju i da im to prolazi.

Iako ste lavice, tigriče i mačkice, vi ste zapravo samo paćenice koje se kurče, a posle mole Boga da im se pojavi neko "normalan" kako bi ispunile društvenu normu i rodile dvoje dece do 30 godine. Muško i žensko obavezno. Jedno za mamu, drugo za tatu i svi zadovoljni. I oni i svekrva i komšije i ceo srpski rod.

Vi ste krive što vas gledaju kao objekte, i što formiraju svoj sud o vama na osnovu fizičkog izgleda. Obožavate da izbacite svoje balone, pa da mu ljutito i ponosno odgovorite " Mrš stoko". Baš imate herca, nema šta, a u roku od pola sata molite za milost i ne birate sredstva, nadajući se da će te tako zadržati tog gada, ali to je vaš gad i nije on tako loš! Kakvih sve ima, sačuvaj me Bože, ma vi ste premiju izvukli! Pogledajte samo ono smeće koje je sa vašom "best friend forever". Vi to ne bi trpele, a trpite i gore, samo ste slepe.

Ja ću nastaviti da živim, vi nastavite da životarite. Kada naiđem na pravog, ja ću biti srećna jer će me on prihvatiti ovakvu kakva jesam, svoja, ponosna i uvek na prvom mestu.

Vi ćete moći da me osuđujete u trač partijama sa lokalnim frizerkama jer šta vam drugo preostaje? Sredite noktiće, obavezno crveni lak, da vaš čovek može da uživa u pogledu dok ga činite srećnim, a ja ću za to vreme da svršim, dvaput.

BONUS VIDEO: 

GLOSSY LIČNO Coby: Poroci su moja najveća mana

(Espreso.rs / Alo / M.I)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media