13 stvari za kojima svaka žena žudi u krevetu! Videćete, vrlo je jednostavno!
Foto: Profimedia

vodite računa

13 stvari za kojima svaka žena žudi u krevetu! Videćete, vrlo je jednostavno!

Postoje univerzalne stvari koje svaka žena želi 

Objavljeno: 12.09.2018. 15:32h
  • 1

Iako nemaju svi iste želje i afinitete u seksu, ipak postoje neke univerzalne stvari koje svaka žena želi u krevetu - od čistog kreveta do predigre i partnera kojem je bitan i njen užitak.

1. Oralno zadovoljavanje - Isto kao što ga voli i svaki muškarac. Strastveno i entuzijastično oralno zadovoljavanje će usrećiti svaku ženu.

2. Neko ko prepoznaje njeno raspoloženje - Svima ponekad treba dugi zagrljaj, ali žene ponekad samo žele leći na drugu stranu kreveta i spavati. Ako ne možete prepoznati o kojoj se situaciji radi, ponekad je najbolje pitati partnerku je li raspoložena za maženje ili joj je ipak samo do spavanja.

3. Otvoreni um - Možda neko želi uvesti igračke u seks, možda drugačije položaje, šta god bilo u pitanju, bitno je da žena ima poverenja u svog partnera. Nije lako priznati svoje najskrivenije želje, pogotovo kad je neko odgajan u društvu sklonom tabuima i potiskivanju seksualnosti.

4. Vokalni entuzijazam - Nema ničeg boljeg od partnera koji se ne može suzdržati od oduševljenja vama i samim seksom, pa to pokazuje glasnim stenjanjem. Poneka seksi izjava isto može povećati temperaturu u krevetu.

5. Partner kojem je stalo do ženinog zadovoljstva - Žena nije samo predmet koji služi muškarcima za ugođaj. Nije poenta seksa da samo muškarac doživi orgazam, već treba obratiti pažnju na partnerku i pružiti joj zadovoljstvo.

6. Sigurnost i zaštita - Polno prenosive bolesti, neželjena trudnoća... Siguran seks je bitan za sve, a partner koji se čudi kad mu partnerka izvadi kondom ili ga pita da ga stavi, neće postići željene rezultate - orgazam. Većina žena će ustati i otići. Da, otići.

7. Orgazam - Seks ne sme završiti samo sa muškim orgazmom - pogotovo ako ga žena nije postigla. Ako ćete biti previše iscrpljeni nakon orgazma, pobrinite se da je žena doživela vrhunac pre vas.

8. Komunikacija - Postoji vreme i mesto za "seks bez reči", ali partner kojeg zanima što žena želi u seksu ili ima ideje šta bi se novo moglo isprobati će imati puno više uspeha od onog koji ide za seksom kako bi zadovoljio svoje maštarije i potrebe.

9. Čisti krevet - Teško je opustiti se i uživati ​​ako ste svesni da se predigra odvija na posteljini koja dugo nije promenjena, ili je čudnog mirisa... Ili su na njoj komadići keksa koje ste jeli juče uveče.

10. Punjač za telefon - Neki vole malo istraživati po internetu nakon seksa, a neki će možda morati zvati taksi da ih se odvede kući, pa će prilikom vožnje proveravati svoje društvene mreže. Lepo je kad partner ima punjač i za vaš mobilni.

11. Predigra - Seks nije takmičenje i nema pobednika ili gubitnika, zato sa seksom nema žurbe. Dobra predigra može biti bolja i od samog seksa.

12. Čarape - Iz nekog nepoznatog razloga neki muškarci ostaju u čarapama tokom seksa. Skinu sve, ali ostave čarape. Zašto?

13. Realna očekivanja - Pornografija i seks u stvarnom životu nemaju baš puno zajedničkih tačaka. Ženama je bitno da ih partner ne doživljava kao seksualni objekat, da ih tokom seksa ne tretira kao igračku, već kao osobu. Seks bez reči ne prolazi.

Bonus video:

ESPRESO TVITER: Sloba Radanović

(Espreso.rs / 24sata.hr)

 


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media