TEHNIKA O KOJOJ ŽENE MAŠTAJU: Isprobajte KINESKU DEVETKU i bićete najbolji kog je ikada imala!
Foto: Profimedia

san svake žene

TEHNIKA O KOJOJ ŽENE MAŠTAJU: Isprobajte KINESKU DEVETKU i bićete najbolji kog je ikada imala!

Ovoga puta imamo savršenu tehniku za vas koja će vas oboje dovesti do ludila

Objavljeno: 08.09.2018. 16:39h
  • 115

Ma koliko inovativni i zanimljivi bili po pitanju seksa, nekad prosto ostanemo bez ideje i primorani smo da se vraćamo starim i dosadnim pozama i tehnikama u seksu.

Nije lako stalno otkrivati nešto novo, učiti nove poze i smišljati nove načine da prizovemo zadovolojstvo, ali ovoga puta imamo savršenu tehniku za vas koja će vas oboje dovesti do ludila.

Reč je o tehnici kineska devetka koja se sastoji iz serije plitkih i dubokih penetracija penisa u vaginu. Plitki prodor podrazumeva ubacivanje penisa u jednu trećinu vagine, dok duboki znači ubacivanje penisa do kraja. Izvodi se u pet do šest serija na dva načina.

PRVI NAČIN

Prema prvom sistemu muškarac penisom ide u krug devet plitkih i jednu duboku penetraciju. Deset krugova predstavlja jednu seriju, a vi treba da uradite bar pet kako bi žena osetila posebno zadovljstvo i doživela strasni orgazam.

DRUGI NAČIN

Drugi način na koji možete da sprovedete kinesku devetku sastoji se od 9 plitkih i jednog dubokog prodora, nakon čega nastavljate na sledeći način – 8 : 2, 7 : 3, 6 : 4, 5 : 5, 4 : 6, 3 : 7, 2 : 8, 1 : 9. Ovaj sistem ponavljate pet do šest puta.

Tehniku se izvodi tako da smo umom i telom potpuno opušteni. Pojedinačni krug neke serije možete ponoviti više puta, a možete se odlučiti i na samo duboko prodiranje, npr. u slučaju kada partnerka dobija vaginalne kontrakcije neposredno pre orgazma.

I upamtite. Važno je da budete spontani, nežni, a seksualni užitak povećajte sa “kružnim mešanjem” ili ritmičnim pomeranjem bokova u krug u oba smera naizmenično.

(Espreso.rs/Balkanspress)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media