4 KLJUČNA SAVETA: Evo kako da vam sa partnerom uvek bude dobro u KREVETU!
Foto: Profimedia

budite otvoreni

4 KLJUČNA SAVETA: Evo kako da vam sa partnerom uvek bude dobro u KREVETU!

Jedina osoba koja istinski poznaje vaše telo ste vi sami, i samo vi možete da kažete partneru šta vam prija, a šta ne

Objavljeno: 01.08.2018. 09:41h
  • 11

Kako ne bi morali više da glumite i kako bi što lakše postizali orgazme, donosimo savete stručnjaka koji će vam u tome pomoći.

1. 'Ispitni materijal' prvo proučite sami, a tek onda počnite da učite s kolegom

Kada kažemo ispitni materijal, mislimo na vaše telo, a kada kažemo kolega, mislimo na vašeg partnera. Ili igračku. Ili oboje. Metaforu na stranu, što ste više u dodiru sa svojim telom, lakše ćete uočiti šta vas pali, a to će:

  • Pomoći vama da svaki put dođete do srećnog zaršetka
  • Pomoći nekome drugome da vas dovede do srećnog završetka
  • Pomoći vama da otkrijete šta volite, a šta ne, kako biste lakše odabrali novu igračku kojom ćete se počastiti nakon što "razvalite ovaj ispit"

2. Razgovarajte. Ako ste dovoljno zreli za seks, dovoljno ste zreli za razgovor o seksu

Sigurno ste to čuli i pre, ali ponavljanje ipak jeste majka znanja. Živimo u 2018. godini okruženi seksom. Kondomi i vibratori ponosno stoje na policama drogerija, a vi i dalje zamuckujete pred partnerom kada se potegnu “škakljiva” (u navodnicima jer danas više ne bi trebala biti škakljiva!) pitanja poput masturbacije ili omiljene poze?

Jedina osoba koja istinski poznaje vaše telo ste vi sami, i samo vi možete da kažete partneru šta vam prija, a šta ne. Ako ne razgovarate s partnerom, jedini krivac za sve orgazme koje ste propustili ste upravo vi sami.

3. Zaboravite na crno ili belo. Seks dolazi u hiljadu nijansi

Orgazam ne dolazi u jednoj veličini koja pristaje svima, kao ni one pantalone koje reklamiraju na televiziji - tu se svi slažemo. Kao što smo već spomenuli, razgovor o seksu izuzetno je bitan, ali treba zapamtiti da ono što odgovara jednoj osobi, ne mora, i najčešće neće odgovarati svima. Što to konkretno znači? Razgovarajte i razmenjujte iskustva, ali neka vam i dalje najveći fokus leži na praktičnom pristupu. Istražujte, sumnjamo da će vam teško pasti.

4. Opustite se, radi se o seksu, ne o kvantnoj fizici

Što god radili, kako god radili, s kim god to radili, radite to zato što želite i kako želite. Otvoren um i prazna glava najbolji su recept za kvalitetan orgazam.

(Espreso.rs/Ordinacija.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media